Praktische info


Deelnamepakket


Programma & locatie


Afhalen borstnummer en T-shirt


Timing met chip


Bereikbaarheid & parking


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Opvouwbare bekers


Overnachten


Hier vind je binnenkort de verschillende parcours terug.

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.

Voor lopers én wandelaars. De natuur beleven én samen bewegen staan voorop. Wandelaars kunnen vrij starten tussen 8u en 9u15 voor een volledig bepijld parcours van 7 of 12,5 km. Net als de lopers kunnen de wandelaars uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten. Wist je trouwens dat het wandelgebied Merode (waarbinnen de parcours zich bevinden) het populairste wandelgebied van Vlaanderen is?

Voor lopers zijn er vaste starturen. En is er tijdsopname. Naast 8 of 15 km, is er ook een (prach-ti-ge) langere trail van 25 km voor hen.

Meer info over de bereikbaarheid vind je hier binnenkort terug.

BDO BUSINESS RUNS

De HavenChallenge maakt deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel Belgi� met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!

Meer info over de bereikbaarheid vind je hier binnenkort terug.


Veilig sporten


Trainingsschema's MyEnergyLab