zondag 2 april 2017

Fotospecial

02.04.2017 | Haven Gent Loopt - 2017

Parcours

Tijdens de Haven Gent Loopt leer je de haven kennen op een unieke manier. Het parcours brengt je op plaatsen waar je anders niet mag komen.

Hieronder vind je het definitieve parcours terug

Download hier het parcoursplan

Praktische info


Programma


Inschrijven ter plaatse


Deelnamepakket


Afhalen deelnamepakket


Bereikbaarheid & parkings


Chiquita Kids Run


Halve marathon met Sportoase Pacer Team


5 km en 10 km run


21 km run & bike


Ben jij de Gentse luuper?Veilig sporten


Trainingsschema's MyEnergyLab


Voeding


Bedrijven

Wenst u graag met uw bedrijf of vereniging aanwezig te zijn op de Haven Gent Loopt? Dat kan! Reserveer vandaag nog uw standruimte vlakbij start- en aankomst. Deze ruimte kan u gebruiken om uw lopers en sympathisanten te ontmoeten.

Praktische informatie:

  • Opbouw: zondag 2 april tussen 6u00-8u00
  • Afbouw: zondag 2 april vanaf 13u30
  • Enkel visibiliteit van het bedrijf of de vereniging is toegelaten. Mogen wij vragen de exacte naam of tekst vooraf aan ons door te geven.
  • In de tent kan u gadgets, borstnummers,... verdelen. Commercile activiteiten of sampling aan voorbijgangers zijn niet toegestaan.
  • Togen, frigo's, etc. zijn niet toegelaten. U kunt drank- en foodbonnetjes vooraf bij ons aankopen aan gunstige tarieven. De cateringwagens bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de bedrijvenstandruimte.

Reserveren kan via dit formulier tot en met 20 maart 2017

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Goede doel

Maak samen met Protos werk van méér drinkwater!

Vandaag zijn er nog steeds 663 miljoen mensen zonder proper drinkwater. In landen in ontwikkeling moeten vrouwen en kinderen gemiddeld 6 km stappen om water te halen, water dat vaak niet geschikt is als drinkwater. Dagelijks sterven nog steeds 1.000 kinderen aan diarree, veroorzaakt door het drinken van vervuild water.

Protos werkt aan duurzame oplossingen in Afrika en Latijns-Amerika. Samen met zijn lokale partners zorgt de ngo uit Gent er voor dat jaarlijks 100.000 mensen toegang krijgen tot drinkbaar water, propere toiletten en water voor landbouwactiviteiten.

Voor Protos begint alles met water. Wie geen uren hoeft te stappen om drinkwater te halen, heeft plots wel tijd voor school, gezin of werk. Geen hygiëne zonder toilet of latrine. En zonder water geen landbouw.

Protos bestaat intussen 40 jaar en maakt elke dag werk van duurzame waterprojecten in Benin, Burundi, Congo, Ecuador, Haïti, Madagaskar, Mali en Oeganda.

Meer info op www.protos.ngo.

LOOP MEE #VOORDRINKWATER!

Door bij je inschrijving € 5 extra te betalen ondersteun je de waterprojecten van Protos. Met dit kleine bedrag kan Protos een wereld van verschil maken voor iemand in Afrika of Latijns-Amerika. Bedankt!

Wil je iets meer doen?

  • Doe een gift op de Protos-rekening BE22 5230 8036 1747, met vermelding “Haven Gent Loopt”. Voor giften vanaf € 40 ontvang je een fiscaal attest.
  • Of laat je sponsoren voor je uitdaging: www.voordrinkwater.be

Contact

Jouw mening

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties, voorstellen,....

Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.


Organisatie

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
T: 0032 11 45 99 00
E: info@golazo.com

Partners

Main partners

Media Partners

Media Partners