Praktische info


Deelnamepakket


Steun Plan International België en ontvang een leuk gadget ter plaatse!


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Geen tijdsopname


Afhalen borstnummer en T-shirt


Ontbijt


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Bereikbaarheidsinfo


Overnachting


Veilig sporten

Iedereen die individueel is ingeschreven en waarvan de organisatie het e-mailadres heeft, heeft intussen een persoonlijke e-mail met daarop zijn/haar startnummer ontvangen.

Met dit mailtje kan het fysieke borstnummer afgehaald worden op zondag 29 maart op het Paradeplein in de Leopoldskazerne.

Heb je geen e-mail ontvangen? Geen nood! Hieronder vind je de deelnemerslijsten. Zoek je nummer op, onthoud dit en kom samen met een identificatiebewijs (rijbewijs of paspoort) je borstnummer en chip afhalen. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe bevestigingsmail bij de organisatie op te vragen.

Deelnemers die ingeschreven zijn via hun bedrijf of vereniging moeten zich wenden tot de groepsverantwoordelijke, die ondertussen ook een bevestigingsmail heeft ontvangen en die het totale deelnemerspakket gezamenlijk afhaalt. Lopers die in groep deelnemen kunnen hun borstnummer niet individueel afhalen.

De start verloopt in 10 waves. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer.

Bekijk hier de deelnemerslijst

Binnenkort vind je hier meer info over de bereikbaarheid.

Pinkstermaandag 10 juni is de Hasseltse binnenstad voor de 4de keer het decor voor de Hasselt Urban Trail, een uniek loopevenement langs en door tal van belangrijke Hasseltse gebouwen! Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Hasselt Urban Trail® een must! Dit jaar zijn er opnieuw 4.000 plaatsen.

De Hasselt Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is ware ontdekkingstocht op loopschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Alles dat Hasselt bijzonder maakt, ontdek je op pinkstermaandag 10 juni. Ook dit jaar pakken we opnieuw uit met een heleboel toplocaties! In de loop van de volgende maanden geven we ze één voor één vrij.

SPORTOGRAF.COM is de officiële fotoservice van de Hasselt Urban Trail. Deze fotografen hebben de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd onder de deelnemers met hun volledig digitale service en hun redelijke prijzen.

Aangezien zij zelf actief zijn als lopers, hebben ze ook een uitstekend gevoel vanuit het perspectief van de deelnemer.

Hieronder kan je na de loop je persoonlijke foto's opzoeken!

Parcours

Sporting Hasselt

Een unieke start dit jaar! De aftrap van de vierde editie van Hasselt Urban Trail wordt gegeven op de middenstip van Sporting Hasselt. Ruil je voetbalschoenen in voor je loopschoenen en ontdek de catacomben en kleedkamers van het stadion op een ludieke manier.

IKEA Hasselt

De absolute blikvanger en toplocatie van Hasselt Urban Trail 2019! Na maar liefst 2 kilometer slalommen door het labyrinth van de IKEA trakteren we je op Zweedse balletjes. Bovendien zorgen de medewerkers van de IKEA voor randanimatie tijdens je tocht door de winkel. Het wordt één groot feest!

Hostel H

Het eerste en tot nu toe enige hostel van Hasselt met maar liefst 120 budgetvriendelijke slaapplaatsen. Geen stoffige herbergclichés bij Hostel H maar wel comfortabele kamers met de H van Hip en een eigen badkamer!

MaMu

MAMU architects is powered & inspired by Jeroen 'Ma'esen en Nico 'Mu'llens en vormt samen met een team van architecten en interieurarchitecten een dynamisch bureau bestaande uit een 10-tal medewerkers dat steeds doelgericht op zoek gaat naar oplossing voor iedere opdracht via een geïntegreerde aanpak.

Motmans

Motmans & Partners is een full service HR-partner voor familiebedrijven, kmo's, lokaal verankerde multinationals en bedrijven binnen de publieke sector, actief over heel België. Motmans & Partners zoekt op een moderne en vooruitstrevende manier naar de ideale match tussen bedrijf en talent.

Radio 2 Limburg

Radio 2 Limburg is sinds kort gevestigd in de prachtige, oude rijkswachtkazerne langs de kleine ring van Hasselt. De passage door hun gloednieuwe locatie wordt één groot feest want een DJ zal voor de nodige sfeer zorgen!

Café Cambrinus

Dit typische, warme volkscafé in de Dorpstraat achter het standbeeld van 'Van Veldeke' is een café met een hart. Het is een plaats waar je nog echte Hasselaren vindt die hier hun pint komen drinken. Het is een café waar de tijd blijft stilstaan maar waar de tap continu vloeit!

Restaurant De Griffie

Met "De Griffie" brengt Chef Cuisinier Danny Vanderhoven het 'Gerecht' dichter bij zijn gasten. Hij doet dat als Meester in de Gastronomie met authentieke smaken en culinaire ervaringen waarvoor elke rechter zou zwichten. Met zijn persoonlijke aanpak en dossierkennis kan hij als geen ander elke complexiteit eenvoudig naar méér doen smaken.

TV Limburg

Vanaf 1 juni zit TV Limburg niet alleen op een nieuwe locatie aan de Herkenrodesingel, maar wordt het nieuws ook opgenomen in een splinternieuwe studio. Tijdens de Hasselt Urban Trail loop je in primeur door het kersverse gebouw! We mogen nog geen beelden van de nieuwe studio vrijgeven. Vandaar een foto van de oude studio!