Praktische info


Deelnamepakket


Steun Plan International België en ontvang een leuk gadget ter plaatse!


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Geen tijdsopname


Afhalen borstnummer en T-shirt


Ontbijt


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Bereikbaarheidsinfo


Veilig sporten

Iedereen die individueel is ingeschreven en waarvan de organisatie het e-mailadres heeft, heeft intussen een persoonlijke e-mail met daarop zijn/haar startnummer ontvangen.

Met dit mailtje kan het fysieke borstnummer afgehaald worden op zondag 29 maart op het Paradeplein in de Leopoldskazerne.

Heb je geen e-mail ontvangen? Geen nood! Hieronder vind je de deelnemerslijsten. Zoek je nummer op, onthoud dit en kom samen met een identificatiebewijs (rijbewijs of paspoort) je borstnummer en chip afhalen. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe bevestigingsmail bij de organisatie op te vragen.

Deelnemers die ingeschreven zijn via hun bedrijf of vereniging moeten zich wenden tot de groepsverantwoordelijke, die ondertussen ook een bevestigingsmail heeft ontvangen en die het totale deelnemerspakket gezamenlijk afhaalt. Lopers die in groep deelnemen kunnen hun borstnummer niet individueel afhalen.

De start verloopt in 10 waves. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer.

Bekijk hier de deelnemerslijst

Liefst zien we jullie met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer komen. Er is een fietsenstalling op de Martelarenlaan aan de bibliotheek.

Indien je toch de auto verkiest, vind je hieronder alvast info over parkeren:

  • Parking Boudewijnlaan (gratis)
  • Parking Hawai via Koning Boudewijnlaan (gratis - 420 plaatsen)
  • Ondergrondse parking Kolonel Dusartplein (betalend)
  • Ondergrondse parking Molenpoortplein (betalend)

Run & Walk?

Pinkstermaandag 21 mei is de Hasseltse binnenstad voor de 3de keer het decor voor de Hasselt Urban Trail, een uniek loop- én wandelevenement langs en door tal van belangrijke Hasseltse gebouwen! Nieuw in 2018 is dat er gekozen kan worden voor een afstand van 7 of 12 km! Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Hasselt Urban Trail® een must! Dit jaar zijn er opnieuw 5.000 plaatsen, waarvan 500 plaatsen voor wandelaars.

De Hasselt Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is ware ontdekkingstocht op loop- én wandelschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Alles dat Hasselt bijzonder maakt, ontdek je op pinkstermaandag 21 mei. Ook dit jaar pakken we opnieuw uit met een heleboel toplocaties! In de loop van de volgende maanden geven we ze één voor één vrij.

SPORTOGRAF.COM is de officiële fotoservice van de Hasselt Urban Trail. Deze fotografen hebben de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd onder de deelnemers met hun volledig digitale service en hun redelijke prijzen.

Aangezien zij zelf actief zijn als lopers, hebben ze ook een uitstekend gevoel vanuit het perspectief van de deelnemer.

Hieronder kan je na de loop je persoonlijke foto's opzoeken!

Parcours

Plopsa Indoor Hasselt

Bumba en zijn vriendjes wachten voor een keer niet alleen de kleintjes op. Ook dit jaar verwelkomen ze alle deelnemers van de Hasselt Urban Trail! Geef ze zeker een high 5 bij je passage!

Lambrechts badkamers en verwarming

Lopen én een nieuwe badkamer checken? Dat kan alleen maar tijdens de Hasselt Urban Trail bij Lambrechts badkamers en verwarming.

Ethias Arena

De grootste zaal van het Grenslandhallencomplex en op pinkstermaandag sta jij er op de line-up! David Guetta en het Schlagerfestival zijn er niet tegen opgewassen!

Grenslandhallen

Beurzen, congressen, musicals, concerten, ... in dit polyvalent megacomplex vindt je het hele jaar door een divers aanbod. Nu ook weer voor jullie opengesteld om een klein deel van de totale oppervlakte van liefst 35.000 m2 te verkennen!

Versuz

Alleen voor ons laat Versuz zijn Monnight wat (veel) vroeger beginnen. Laat je meeslepen met de energieke beats in deze top 100 club van de wereld en de grootste dancing van België!

TVL Nieuwsstudio & redactie

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om een nieuwslezer te zijn? Grijp dan tijdens de Hasselt Urban Trail jouw kans, want jullie passeren door de TVL Nieuwsstudio en redactie!

Café De Egel

De Egel is een Iers Belgisch café, gekend voor Guinness en Kwak van het vat. Een bruine kroeg waar de muziek niet te luid staat en die gekend staat voor zijn 6 bieren van het vat, honderd bieren op fles, Ierse sandwiches en nachos. Cheers!

Kinepolis

Met zijn maar liefst 13 zalen, grote aanbod aan films en perfecte ligging trekt Kinepolis Hasselt al jarenlang een groot aantal mensen naar zich toe. Kinepolis Hasselt speelt een belangrijke rol in het Hasseltse stads- en studentenleven en de Hasseltse economie.

La Bottega

Je bent er vast al eens geweest (uit vrije wil of van te moeten), maar zeker niet overal. De concept store van 2000m² zet speciaal voor de Hasselt Urban Trail haar deuren open. Check de nieuwe zomercollectie en ontdek de restanten van de oude stokerij.

Flanders Nippon Golf- & Businessclub

Ontzettend trots op deze nieuwe locatie (parcours 12K): de Flanders Nippon Golf- en Businessclub! En guess what? Jullie mogen zelfs enkele ballen putten op hun puttinggreen tijdens de Hasselt Urban Trail! "Fore!"