Praktische info


Walk


Deelnamepakket


Steun Plan België en ontvang een leuke buff ter plaatse!


Programma & locatie


Bereikbaarheidsinfo


Startprocedure in waves


Geen tijdsopname


Afhalen borstnummer en T-shirt


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Hotel


Reverse Run


Veilig sporten

Iedereen die individueel is ingeschreven en waarvan de organisatie het e-mailadres heeft, heeft intussen een persoonlijke e-mail met daarop zijn/haar startnummer ontvangen.

Met dit mailtje kan het fysieke borstnummer afgehaald worden op zondag 29 maart op het Paradeplein in de Leopoldskazerne.

Heb je geen e-mail ontvangen? Geen nood! Hieronder vind je de deelnemerslijsten. Zoek je nummer op, onthoud dit en kom samen met een identificatiebewijs (rijbewijs of paspoort) je borstnummer en chip afhalen. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe bevestigingsmail bij de organisatie op te vragen.

Deelnemers die ingeschreven zijn via hun bedrijf of vereniging moeten zich wenden tot de groepsverantwoordelijke, die ondertussen ook een bevestigingsmail heeft ontvangen en die het totale deelnemerspakket gezamenlijk afhaalt. Lopers die in groep deelnemen kunnen hun borstnummer niet individueel afhalen.

De start verloopt in 10 waves. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer.

Bekijk hier de deelnemerslijst

Liefst zien we jullie met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer komen. Er is een fietsenstalling op de Martelarenlaan aan de bibliotheek.

Indien je toch de auto verkiest, vind je hieronder alvast info over parkeren:

  • Parking Boudewijnlaan (gratis)
  • Parking Hawai via Koning Boudewijnlaan (gratis - 420 plaatsen)
  • Ondergrondse parking Kolonel Dusartplein (betalend)
  • Ondergrondse parking Molenpoortplein (betalend)

Urban Trail® Run & Walk?

Pinkstermaandag 5 juni is de Hasseltse binnenstad voor de 2de keer het decor voor de Hasselt Urban Trail®. Nieuw in 2017 is dat jullie kunnen kiezen voor een run of walk! Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Hasselt Urban Trail® een must! Dit jaar zijn er 5000 plaatsen beschikbaar, waarvan 500 voor wandelaars.

De Hasselt Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is ware ontdekkingstocht op loop- én wandelschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Alles dat Hasselt bijzonder maakt, ontdek je op maandag 5 juni. In 2017 pakken we opnieuw uit met een heleboel toplocaties! In de loop van de volgende maanden geven we ze één voor één vrij.

SPORTOGRAF.COM is de officiële fotoservice van de Hasselt Urban Trail. Deze fotografen hebben de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd onder de deelnemers met hun volledig digitale service en hun redelijke prijzen.

Aangezien zij zelf actief zijn als lopers, hebben ze ook een uitstekend gevoel vanuit het perspectief van de deelnemer.

Hieronder kan je na de loop je persoonlijke foto's opzoeken!

Parcours

Plopsa Indoor Hasselt

Bumba en zijn vriendjes wachten voor een keer niet alleen de kleintjes op. Deze keer verwelkomen ze ook alle deelnemers van de Hasselt Urban Trail! Geef ze zeker een high 5 bij je passage!

Entourage

Speciaal voor ons doet Cityclub Entourage de hele nacht door. Met pompende beats verwelkomt de dj jullie voor extra aanmoedigingen.

Muziekodroom & PXL-Music

Muziekcentrum Muziekodroom opent haar concertzaal voor het eerst in de voormiddag! Overdag repeteren beginnende bands, 's avonds kun je er gaan luisteren én dansen. Kun jij al lopend dansen?
Ook bij de buren van PXL Music ontdek je nieuwe bands. Deze hogeschool werkt samen met Muziekodroom & Pukkelpop. Studenten worden er klaargestoomd voor een job als muzikant, muziekmanager of muziektechnicus. Hier wordt talent gekweekt!

Lambrechts Sanitair

Lopen én een nieuwe badkamer checken? Dat kan alleen maar tijdens de Hasselt Urban Trail bij Lambrechts Sanitair. .

Brandweer

De brandweer staat altijd voor je klaar, ook tijdens de Hasselt Urban Trail. Je loopt of wandelt dwars door de kazerne. Zo maak jij voor even deel uit van het brandweerkorps en check je hoe ze zich klaarstomen voor een interventie!

La Bottega

La Bottega is een nieuwe locatie dit jaar! Je bent er vast al eens geweest (uit vrije wil of van te moeten), maar zeker niet overal. De concept store van 2000m² zet speciaal voor de Hasselt Urban Trail haar deuren open. Check de nieuwe zomercollectie en ontdek de restanten van de oude stokerij.

Zwembad Kapermolen

Starten doe je met deze eerste verfrissende locatie! Het olympisch buitenbad en de groene ligweide geven je het zomers gevoel. Het buitenzwembad is bij mooi weer elke dag open! Je kan dus zeker eens terugkomen voor de nodige afkoeling.

PXL-Toren

Elf verdiepingen hoog en 90 studentenkamers, je snuift er de studentensfeer op! Geen lift die je naar boven brengt, maar het uitzicht wil je zeker niet missen. Niet verplicht, maar zeker de moeite!

Provinciale Kunsthumaniora

Artistiek talent vindt je hier op een doordeweekse schooldag. Drama, muziek, beeldende kunst, ... alle creatieve duizendpoten worden hier opgeleid. Wie weet wordt je creatieve geest hier wel geprikkeld tijdens het lopen!

Kaai 16

Deze oude meelfabriek is gelegen aan het water en heeft nog steeds zijn authentieke graansilo's. Meel wordt er niet meer geproduceerd, vandaag de dag is het een unieke eventlocatie! Ideaal dus voor de Hasselt Urban Trail.

Drukkerij Chapo

Dé specialist in drukwerk, zij toveren werkelijk alles uit hun hoed (van papier). Ontdek waar het gedreven team van Chapo dagelijks de printpassie ervaart!

SYNTRA Limburg campus Hasselt

Ook hier wordt dagelijks talent verzilverd! Een ruim aanbod aan opleidingen, maar wees gerust je moet er bij je doortocht niets studeren.

Ethias Arena

De grootste zaal van het Grenslandhallencomplex en op pinkstermaandag sta jij er op de line-up! David Guetta en het Schlagerfestival zijn er niet tegen opgewassen!

Grenslandhallen

Beurzen, congressen, musicals, concerten, ... in dit polyvalent megacomplex vindt je het hele jaar door een divers aanbod. Nu ook weer voor jullie opengesteld om een klein deel van de totale oppervlakte van liefst 35.000 m2 te verkennen!

Ipanema

De coolste summerclub van Hasselt! De zomerse vibe is er dagelijks vanaf 14u, behalve op maan- en dinsdag, aanwezig. Kan jij de tequila en cocktails aan de beachbar weerstaan?

Versuz

Alleen voor ons laat Versuz zijn Monnight wat (veel) vroeger beginnen. Laat je meeslepen met de energieke beats in deze top 100 club van de wereld en de grootste dancing van België!

Watermaatschappij

De zwevende blauwe waterkraan al eens opgemerkt? Achterhaal het mysterie van de watermaatschappij tijdens je run of walk!

UCLL Leuven-Limburg campus Zuivelmarkt

De hogeschool voor de 'Moving Minds' waar doorheen de jaren vele leerkrachten zijn opgeleid. Altijd in beweging, klaar voor studenten, maar ook voor de deelnemers van de Hasselt Urban Trail! Is jouw Moving Mind er klaar voor?

Kadettesteegje

Een hotspot in Hasselt, een übergezellig steegje met zijn eigen rode boekenruilkastje!

Oude Stadhuis

Gebouwd in de 17 de eeuw om dienst te doen als hotel, momenteel een beschermd erfgoed aan het Groenplein. 'Den Nieuwen Bauw' zet als oud stadhuis zijn deuren open voor onze deelnemers!

Jenevermuseum

Hasseltse jenever is een begrip in Limburg en ver daarbuiten! De Hasselt Urban Trail leidt je rond in het Jenevermuseum, dat 's maandags speciaal voor ons zijn deuren opent. Voel jij de drang naar een borreltje al opkomen?

Provinciale Bibliotheek Limburg

De grootste openbare bibliotheek van Limburg laat je een blik werpen op de meer dan 550.000 documenten die er te raadplegen zijn. Kan de lectuur je van je eindspurt weerhouden?

Universiteit Hasselt

Ooit al eens gefinisht een gevangenis? Dit jaar kom je aan in de faculteit rechten van de Uhasselt, vroeger beter bekend als een gevangenis met 58 cellen. Je loopt langs een van de armen van het stervormig gebouw binnen om werkelijk te finishen in het hart van de Oude Gevangenis!