U bezoekt momenteel editie 2011

→ Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Palmares
De eindwinnaars
Seizoen Elite Beloften Vrouwen
1987 - 1988 Rudy De Bie
1988 - 1989 Guy Van Dijck
1989 - 1990 Guy Van Dijck
1990 - 1991 Marc Janssens
1991 - 1992 Dirk Pauwels
1992 - 1993 Paul Herijgers
1993 - 1994 Paul Herijgers
1994 - 1995 Paul Herijgers
1995 - 1996 Paul Herijgers
1996 - 1997 Paul Herijgers
1997 - 1998 Arne Daelmans
1998 - 1999 Marc Janssens
1999 - 2000 Arne Daelmans
2000 - 2001 Erwin Vervecken
2001 - 2002 Erwin Vervecken Wim Jacobs
2002 - 2003 Sven Nys Wim Jacobs
2003 - 2004 Bart Wellens Bart Aernouts
2004 - 2005 Sven Nys Kevin Pauwels
2005 - 2006 Sven Nys Niels Albert
2006 - 2007 Sven Nys Dieter Vanthourenhout
2007 - 2008 Sven Nys Tom Meeusen Daphny Van den Brand
2008 - 2009 Sven Nys Philipp Walsleben Daphny Van den Brand
2009 - 2010 Sven Nys Tom Meeusen Daphny Van den Brand
2010 - 2011 Sven Nys Lars Van Der Haar Sanne Cant
Elite: 9 eindwinnaars voor 24 edities
8x Sven Nys
5x Paul Herijgers
2x Guy Van Dijck - Marc Janssens - Arne Daelmans - Erwin Vervecken
1x Rudy De Bie - Dirk Pauwels - Bart Wellens
Beloften: 8 eindwinnaars voor 10 edities
2x Wim Jacobs - Tom Meeusen
1x Bart Aernouts - Kevin Pauwels - Niels Albert - Dieter Vanthourenhout - Philipp Walsleben - Lars Van Der Haar
Vrouwen: 2 eindwinnaar voor 4 edities
3x Daphny Van den Brand
1x Sanne Cant
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •