U bezoekt momenteel editie 2011

→ Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Koppenbergcross Oudenaarde
01 november 2011
Programma
8u45 Jeugdinitiatie  
10u00 Nieuwelingen Uitslag >>
11u00 Juniores Uitslag >>
12u00 Beloften Uitslag >>
13u45 Dames Uitslag >>
15u00 Elites Uitslag >>
Belgacom snelste ronde
  1. Sven Nys - 5:47:30
  2. Joeri Adams - 5:48:20
  3. Kevin Pauwels - 5:48:60
Bekijk de volledige uitslag >>
Palmares
1996: Mario Lammens
1997: Peter Van Den Abeele
1998: Bart Wellens
1999: Peter Van Den Abeele
1999: Mario De Clercq
2000: Mario De Clercq
2001: Sven Nys
2002: Richard Groenendaal (Ned)
2003: Bart Wellens
2004: Sven Nys
2005: Sven Nys
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys
2008: Sven Nys
2009: Sven Nys
2010: Sven Nys
Bereikbaarheid
Vanuit Antwerpen :
E17 tot afrit 8 (Zevergem-Oudenaarde); N60 richting Oudenaarde - Ronse; voorbij afrit Oudenaarde - centrum aan rotonde rechts Berchemweg richting Kluisbergen - Avelgem; er is parkeerplaats voorzien op het Industrieterrein Meersbloem en op de top van de Koppenberg. Gratis shuttles zijn voorzien.
Organisatie
Sint-Pietersvrienden Oudenaarde
Burgscheldestraat 25 bus 2
9700 Oudenaarde

Simon Lamon
info@koppenbergcross.be
0474/45.68.74
Ontvangst renners
Permanentie, secretariaat, kleedkamers en douches: Oudenaardse Beton Centrale (OBC), Meersbloem 20, Oudenaarde.

Meer info over de Koppenbergcross? Klik hier.
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •