U bezoekt momenteel editie 2011

→ Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Krawatencross Lille
4 februari 2012
Programma
9u30 Nieuwelingen Uitslag
10u30 Juniores Uitslag
11u30 Beloften Uitslag
13u Dames Uitslag
14u Sterrencross
15u Elites Uitslag
Belgacom snelste ronde
1. Kevin Pauwels - 5'59"05
2. Sven Nys - 6'01"86
3. Radomir Simunek - 6'02"35

Bekijk de volledige uitslag >>
Palmares
1997: Adrie van der Poel
1998: Erwin Vervecken
1999: Bart Wellens
2000: Sven Nys
2001: Sven Nys
2002: Bart Wellens
2003: Arne Daelmans
2004: BK: Bart Wellens
2005: Sven Nys
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys
2008: Niels Albert
2009: Niels Albert
2010: Sven Nys
2011: Kevin Pauwels
Bereikbaarheid
Vanuit Antwerpen:
E313 richting Hasselt; in Ranst E34 richting Turnhout Ė Eindhoven tot afrit 22 (Lilse Bergen
Organisatie
Peter Van Glabbeek
Zavelstraat 16
2275 Lille
Tel:014/88 30 58 - 0497/79 29 24
Email : infokrawatencross@scarlet.be
Ontvangst renners
Rennersparking :
voetbalveld Strandweg De Lilse Bergen ( volg signalisatie rennersparking)

Inschrijving renners:
De Lilse Golfclub
Haarlebeek 3
2275 Lille
(volg signalisatie inschrijving renners)

Meer info over de Krawatencross? Klik hier.
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •