U bezoekt momenteel editie 2011

→ Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

Sluit dit venster om op deze site te blijven.
GP Rouwmoer Essen
17 december 2011
Uitslagen
Nieuwelingen Uitslag >>
Juniores Uitslag >>
Beloften Uitslag >>
Dames Uitslag >>
Elites Uitslag >>
Belgacom snelste ronde
1. Klaas Vantornout - 8'07"42
2. Sven Nys - 8'09"22
3. Niels Albert - 8'13"99

Bekijk de volledige uitslag >>
Palmares
1996: Adrie van der Poel
1997: Richard Groenendaal
1998: Sven Nys
1999: Bart Wellens
2000: Peter Van Santvliet
2001: Mario De Clercq
2002: Sven Nys
2003: Bart Wellens
2004: Bart Wellens
2005: Bart Wellens
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys
2008: Sven Nys
2009: Niels Albert
2010: Sven Nys
Bereikbaarheid
Vanuit richting BelgiŽ - Antwerpen:
Op de E19 neemt u de afrit Sint-Job en draait vervolgens linksaf. Bij de eerstvolgende verkeerslichten op de Bredabaan gaat u rechtdoor de Roosendaalsebaan op, richting Essen. Ook bij de volgende verkeerslichten te Achterbroek gaat u rechtdoor op de Antwerpsesteenweg. Zes kilometer verder bent u op Spijker waar u aan de verkeerslichten linksaf kiest. Vervolgens gaat u ter hoogte van de kerk linksaf. U volgt de Stationsstraat. Aan het station rijdt u over de viaduct (spoorweg). U volgt nu de Moerkantsebaan gedurende enkele kilometers. Dan neemt u linksaf "Rouwmoer" en u komt automatisch uit op de omloop.

Vanuit Nederland - Roosendaal:
Richting Roosendaal waar u de N262 kiest richting Nispen - Essen. Eťnmaal in BelgiŽ gaat u aan de tweede verkeerslichten rechtsaf. Vervolgens gaat u ter hoogte van de kerk linksaf. U volgt de Stationsstraat. Aan het station rijdt u over de viaduct (spoorweg). U volgt nu de Moerkantsebaan gedurende enkele kilometers. Dan neemt u linksaf "Rouwmoer" en u komt automatisch uit op de omloop. In Essen is het traject naar het parkoers trouwens duidelijk aangeduid met pijlen "trofee Gazet Van Antwerpen veldrijden" !
Organisatie
Wielerclub Molenheidevrienden v.z.w.
Francis Michiels
Kerkstraat 88, 2910 Essen
tel : 03/667 54 88
fax : 03/677 02 16
GSM : 0475/79 74 86
e-mail : francis@optiekmichiels.be of info@molenheidevrienden.be
Ontvangst
  • inschrijvingen: atelier Roger Nelen -> Schelpheuvelstraat 115, 2910 Essen
  • permanence: paviljoen bij sporthal college
  • parking elite: rennersdorp (tot 10.00 uur) / Pater Godtslaan (na 10.25 uur)
  • parking nieuwelingen, juniores & beloften: weide Pater Godtslaan (inkom)
  • parking rolstoelgebruikers: Rouwmoer parking klooster
  • parking VIP-genodigden Kaffee Trofee: parochiecentrum Essen-Statie (NISSAN-shuttledienst)
  • parking lokale VIP-genodigden, SPORZA, pers: voetbalveld College
  • parking publiek: Rouwmoer
  • parking bussen: taverne - tennis T&T, Huybergsebaan 164
  • parking bussen GVA bussenactie: Pater Godtslaan
  • accreditaties: lokaal aan inkompost Nolsebaan - Pater Godtslaan
  • medische controle nieuwelingen & juniores: toilet mindervaliden koer college
  • medische controle beloften & elite: zorgboerderij Rouwmoer 6
Meer info over de GP Rouwmoer? Klik hier.
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •