U bezoekt momenteel editie 2011

→ Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

Sluit dit venster om op deze site te blijven.
GP Sven Nys Baal
1 januari 2012
Programma
10u00 Nieuwelingen Uitslag
11u00 Juniores Uitslag
12u00 Beloften Uitslag
13u45 Dames Uitslag
15u00 Elite met/zonder contract Uitslag
Belgacom snelste ronde
1. Sven Nys - 8'26"66
2. Klaas Vantornout - 8'29"13
3. Zdenek Stybar - 8'38"58

Bekijk de volledige uitslag >>
Palmares
2000: Sven Nys
2001: Sven Nys
2002: Mario De Clercq
2003: Sven Nys
2004: Sven Nys
2005: Sven Nys
2006: Lars Boom
2007: Sven Nys
2008: Sven Nys
2009: Sven Nys
2010: Sven Nys
2011: Sven Nys
Bereikbaarheid
Volg de bewegwijzering naar de publieksparkings van waaruit u gratis door bussen van De Lijn naar het parcours wordt gebracht.
Organisatie
Luc Iwens
Rozendal 90
3128 Baal
Tel : 0495/941921
e-mail: luc.iwens@telenet.be of luc.iwens@svennys.com
Ontvangst renners
Secretariaat
Moorsemsestraat
Balenberg- Baal

Parking Renners
Bossepleinstraat
Balenberg- Baal

Meer info over de GP Sven Nys? Klik hier.
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •