U bezoekt momenteel editie 2009 van de GVA Trofee.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Koppenbergcross Oudenaarde
25 oktober 2009
Programma
09u00 Jeugdinitiatie  
10u30 Juniores Uitslag >>
12u Beloften Uitslag >>
13u30 Dames Uitslag >>
15u00 Elites Uitslag >>
Palmares
1996: Mario Lammens
1997: Peter Van Den Abeele
1998: Bart Wellens
1999: Peter Van Den Abeele
1999: Mario De Clercq
2000: Mario De Clercq
2001: Sven Nys
2002: Richard Groenendaal (Ned)
2003: Bart Wellens
2004: Sven Nys
2005: Sven Nys
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys
2008: Sven Nys
Bereikbaarheid
Vanuit Antwerpen :
E17 tot afrit 8 (Zevergem-Oudenaarde); N60 richting Oudenaarde - Ronse; voorbij afrit Oudenaarde - centrum aan rotonde rechts Berchemweg richting Kluisbergen - Avelgem; er is parkeerplaats voorzien op het Industrieterrein Meersbloem en op de top van de Koppenberg gratis shuttle.
Organisatie
Sint-Pietersvrienden Oudenaarde
Burgscheldestraat 25bus2
9700 Oudenaarde
Tel 055/31 82 62
E-mail: jan.lamon@pandora.be
Ontvangst renners
Permanentie, secretariaat, kleedkamers en douches: Oudenaardse Beton Centrale (OBC), Meersbloem 20, Oudenaarde. Parking op een veld langs de Berchemweg.

Meer info over de Koppenbergcross? Klik hier.
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •