U bezoekt momenteel editie 2009 van de GVA Trofee.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Internationale Sluitingsprijs Oostmalle
21 februari 2010
Programma
10u30 Nieuwelingen Uitslag
11u30 Juniores Uitslag
12u30 Beloften Uitslag
13u45 Dames Uitslag
15u15 Elites Uitslag
Palmares
1997: Paul Herijgers
1998: Arne Daelmans
1999: Sven Nys
2000: Arne Daelmans
2001: Bart Wellens
2002: Arne Daelmans
2003: Ben Berden
2004: Richard Groenendaal
2005: Sven Nys
2006: Gerben De Knegt
2007: Niels Albert
2008: Niels Albert
2009: Sven Nys
Bereikbaarheid
Vanuit Antwerpen :
E34/E313 richting Hasselt; in Ranst E34 richting Turnhout-Eindhoven tot afrit 21 (Wechelderzande); richting Oostmalle; volg de pijlen richting militair domein.
Organisatie
Email: info@cyclocross-oostmalle.be
Louis Van Den Eynde : 0495 22 90 91
Email : mon.leys@contromon.be
Mon Leys : 0485 55 03 25

Meer info over de Internationale Sluitingsprijs? Klik hier.
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •