U bezoekt momenteel editie 2009 van de GVA Trofee.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Azencross Loenhout
29 december 2009
<MMString:LoadString id="insertbar/linebreak" />
Programma
8u30 Jeugdinitiatie
10u00 Nieuwelingen Uitslag
11u00 Juniores Uitslag
12u00 Beloften Uitslag
13u30 Dames Uitslag
15u00 Elites Uitslag
Palmares
1996: Adrie van der Poel
1997: Adrie van der Poel
1998: Marc Janssens
1999: Richard Groenendael
2000: Sven Nys
2001: Erwin Vervecken
2002: Sven Nys
2003: Bart Wellens
2004: Sven Nys
2005: Sven Nys
2006: Niels Albert
2007: Lars Boom
2008: Zdenek Stybar
Bereikbaarheid
Vanuit Antwerpen :
E19 richting Breda tot afrit 2 Loenhout , volg Wuustwezel , Loenhout centrum.

Vanuit Nederland:
E19 richting Antwerpen tot afrit 2 Loenhout , volg Wuustwezel , Loenhout centrum.
Organisatie
Cyclocross Loenhout vzw
Huffelplein 1
2990 Loenhout
0476 47 25 73
raf@azencross.com
Ontvangst renners
  • Locatie: Parochiezaal Loenhout , Stoffezandstraat 15 , 2990 Loenhout.
  • Parking Elite: Burgemeester Van Looverenplein , Loenhout , te bereiken via Bareelstraat.
  • Parking Beloften: Brechtseweg , Loenhout , te bereiken via Neervenweg.
  • Parking Dames: Brechtseweg , Loenhout , te bereiken via Neervenweg.
  • Parking Juniores: Bareelstraat , Loenhout.
  • Parking Nieuwelingen: Bareelstraat , Loenhout.
Meer info over de Azencross? Klik hier.
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •