U bezoekt momenteel editie 2009 van de GVA Trofee.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
GP Rouwmoer Essen
12 december 2009
Programma
10u30 Nieuwelingen Uitslag >>
11u30 Juniores Uitslag >>
13u00 Beloften Uitslag >>
15u00 Elites Uitslag >>
Palmares
1996: Adrie van der Poel
1997: Richard Groenendaal
1998: Sven Nys
1999: Bart Wellens
2000: Peter Van Santvliet
2001: Mario De Clercq
2002: Sven Nys
2003: Bart Wellens
2004: Bart Wellens
2005: Bart Wellens
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys
2008: Sven Nys
Bereikbaarheid
Vanuit richting BelgiŽ - Antwerpen:
Op de E19 neemt u de afrit Sint-Job en draait vervolgens linksaf. Bij de eerstvolgende verkeerslichten op de Bredabaan gaat u rechtdoor de Roosendaalsebaan op, richting Essen. Ook bij de volgende verkeerslichten te Achterbroek gaat u rechtdoor op de Antwerpsesteenweg. Zes kilometer verder bent u op Spijker waar u aan de verkeerslichten linksaf kiest. Vervolgens gaat u ter hoogte van de kerk linksaf. U volgt de Stationsstraat. Aan het station rijdt u over de viaduct (spoorweg). U volgt nu de Moerkantsebaan gedurende enkele kilometers. Dan neemt u linksaf "Rouwmoer" en u komt automatisch uit op de omloop.

Vanuit Nederland - Roosendaal:
Richting Roosendaal waar u de N262 kiest richting Nispen - Essen. Eťnmaal in BelgiŽ gaat u aan de tweede verkeerslichten rechtsaf. Vervolgens gaat u ter hoogte van de kerk linksaf. U volgt de Stationsstraat. Aan het station rijdt u over de viaduct (spoorweg). U volgt nu de Moerkantsebaan gedurende enkele kilometers. Dan neemt u linksaf "Rouwmoer" en u komt automatisch uit op de omloop. In Essen is het traject naar het parkoers trouwens duidelijk aangeduid met pijlen "trofee Gazet Van Antwerpen veldrijden" !
Organisatie
Wielerclub Molenheidevrienden v.z.w.
Francis Michiels
Kerkstraat 88, 2910 Essen
tel : 03/667 54 88
fax : 03/677 02 16
GSM : 0475/79 74 86
e-mail : francis@optiekmichiels.be of info@molenheidevrienden.be
Ontvangst
  • permanence: kantoorcontainer aan de Nolsebaan
  • parking elite + beloften: rennersdorp (tot 11.00 uur) / Pater Godtslaan (na 11.00 uur)
  • parking nieuwelingen + juniores: voetbalveld college
  • parking rolstoelgebruikers: Mariaheem, Rouwmoer
  • parking VIP-genodigden Kaffee Trofee: parochiecentrum Essen-Statie (NISSAN-shuttledienst)
  • parking lokale VIP-genodigden, SPORZA, pers: voetbalveld college
  • parking publiek: Rouwmoer
  • accreditaties: lokaal aan inkompost Nolsebaan - Pater Godtslaan
Meer info over de GP Rouwmoer? Klik hier.
Partners
  •             
  •             
  •             
  •             
  •             
  •