U bezoekt momenteel editie 2008 van de GVA Trofee.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Jaarmarktcross Niel
11 november 2008
Uitslagen
10u30 Jeugdinitiatie  
12u00 Nieuwelingen - Uitslag -
12u00 Juniores - Uitslag -
13u15 Beloften - Uitslag -
15u00 Elites - Uitslag -
Palmares
1996: Marc Janssens
1997: Adrie van der Poel
1998: Mario De Clercq
1999: Arne Daelmans
2000: Erwin Vervecken
2001: Peter Van Santvliet
2002: Bart Wellens
2003: Bart Wellens
2004: Richard Groenendaal
2005: Sven Nys
2006: Bart Wellens
2007: Bart Wellens
Bereikbaarheid
Vanuit Antwerpen:
A12 : blijf op het einde van de autoweg op N117 (verlengde A12). Neem afrit Niel naar de nevenbaan en sla rechtsaf in de Pierstraat (verder bewegwijzering volgen).

Vanuit Brussel:
A12: neem na de tunnel afrit Boom, op einde afrit rechts en volg verder de bewegwijzering.
Organisatie
Ronald Spagnaerts
Mechelsesteenweg 248
2500 Lier
Tel : 0475/32 85 21
Ontvangst renners
Juniors & nieuwelingen : parking Gemeentelijke Sporthal

Elites & beloften (renners met camper) : rennersdorp Sint-Hubertusplein

Meer info over de Jaarmarktcross? Klik hier.
Partners
Lotto Cycling TV