U bezoekt momenteel editie 2008 van de GVA Trofee.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
GP Rouwmoer Essen
13 december 2008
Programma
9u30 Jeugdinitiatie
10u30 Nieuwelingen Uitslag -
11u30 Juniores Uitslag -
13u00 Beloften Uitslag -
15u00 Elites Uitslag -
Palmares
1996: Adrie van der Poel
1997: Richard Groenendaal
1998: Sven Nys
1999: Bart Wellens
2000: Peter Van Santvliet
2001: Mario De Clercq
2002: Sven Nys
2003: Bart Wellens
2004: Bart Wellens
2005: Bart Wellens
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys

Bereikbaarheid

Vanuit richting BelgiŽ - Antwerpen:
Op de E19 neemt u de afrit Sint-Job en draait vervolgens linksaf. Bij de eerstvolgende verkeerslichten op de Bredabaan gaat u rechtdoor de Roosendaalsebaan op, richting Essen. Ook bij de volgende verkeerslichten te Achterbroek gaat u rechtdoor op de Antwerpsesteenweg. Zes kilometer verder bent u op Spijker waar u aan de verkeerslichten linksaf kiest. Vervolgens gaat u ter hoogte van de kerk linksaf. U volgt de Stationsstraat. Aan het station rijdt u over de viaduct (spoorweg). U volgt nu de Moerkantsebaan gedurende enkele kilometers. Dan neemt u linksaf "Rouwmoer" en u komt automatisch uit op de omloop.

Vanuit Nederland - Roosendaal:
Richting Roosendaal waar u de N262 kiest richting Nispen - Essen. Eťnmaal in BelgiŽ gaat u aan de tweede verkeerslichten rechtsaf. Vervolgens gaat u ter hoogte van de kerk linksaf. U volgt de Stationsstraat. Aan het station rijdt u over de viaduct (spoorweg). U volgt nu de Moerkantsebaan gedurende enkele kilometers. Dan neemt u linksaf "Rouwmoer" en u komt automatisch uit op de omloop. In Essen is het traject naar het parkoers trouwens duidelijk aangeduid met pijlen "trofee Gazet Van Antwerpen veldrijden" !
Organisatie
Wielerclub Molenheidevrienden v.z.w.
Francis Michiels
Kerkstraat 88, 2910 Essen
tel : 03/667 54 88
fax : 03/677 02 16
GSM : 0475/79 74 86
e-mail : francis@optiekmichiels.be of info@molenheidevrienden.be

Ontvangst
  • permanence : chalet (klaslokaal) voor de sporthal van het college
  • parking elite + beloften : rennersdorp (tot 11.00 uur) / Pater Godtslaan (na 11.00 uur)
  • parking nieuwelingen + juniores : voetbalveld college
  • parking rolstoelgebruikers : Mariaheem, Rouwmoer
  • parking VIP-genodigden Kaffee Trofee : parochiecentrum Essen-Statie (NISSAN-shuttledienst)
  • parking lokale VIP-genodigden, SPORZA, pers : voetbalveld college
  • parking publiek : Rouwmoer
  • accreditaties : lokaal aan inkompost Nolsebaan - Pater Godtslaan

Meer info over de GP Rouwmoer? Klik hier.
Partners
Lotto Cycling TV