U bezoekt momenteel editie 2008 van de GVA Trofee.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Op vraag van de organiserende Sint-Pietersvrienden besliste de Internationale Wielerunie (UCI) dat de Koppenbergcross in Oudenaarde, de tweede manche van de Gazet van Antwerpen Trofee Veldrijden, dit jaar op zondag 25 en niet op zaterdag 31 oktober wordt betwist. De laatste zondag van oktober kwam vrij na het wegvallen van de Wereldbekermanche in het Zwitserse Schmerikon wegens budgettaire problemen.
De GVA Trofee Veldrijden, bekend om zijn innovaties in de cyclocross, past zijn kalender 2009-2010 aan. De Stad Namen en de befaamde Citadel worden het decor van de opener van de GVA Trofee: de 'Cyclocross de Namur Citadelle'.
De Jaarmarktcross Niel, traditioneel op 11 november, staat niet op de kalender van de GVA Trofee. In onderling overleg tussen Golazo sports, burgemeester Luc Van Linden en mede-organisator Roland Spagnaerts werd besloten om verder te gaan als individuele veldrit.
In Antwerpen werd het slotgala van de GVA Trofee georganiseerd. Sven Nys en zijn familie konden niet ontbreken. Bekijk de fotospecial en het videoverslag van het gala.
In de Internationale Sluitingsprijs Oostmalle reed Richard Groenendaal zijn laatste meters als profveldrijder. Bekijk het filmpje van zijn afscheid.
Ook de Internationale Sluitingsprijs Oostmalle zorgde voor een kijkcijferrecord.
Partners
Lotto Cycling TV