De nieuwe website van de GVA Trofee 2008-2009 is nu online.
Met een stijlvolle prijsuitreiking werd maandagavond een feestelijk punt gezet achter de 21ste editie van de Gazet van Antwerpen Trofee Veldrijden, de eerste onder de vlag van Golazo Sports. En of er redenen waren om te feesten.
De achtste manche in Oostmalle was een waardige afsluiter van een schitterend veldritseizoen. De cijfers liegen alvast niet.
De laatste cross van het seizoen in Oostmalle is gewonnen door Niels Albert. De wereldkampioen bij de beloften domineerde de slotmanche in de GvA Trofee van start tot aankomst.
Niels Albert was ook in Oostmalle oppermachtig. Hij gaf de concurrentie geen kans. Lees zijn reactie. Ook Bart Wellens en Sven Nys komen aan het woord.
Ze telde bij de start in Oostmalle na haar mindere dag in Loenhout amper vier punten voorsprong op haar landgenote Reza Hormes-Ravenstijn maar eens de start gegeven liet Daphny van den Brand er geen twijfel over bestaan wie de eerste vrouwentrofee van de Gazet van Antwerpen op haar naam zou schrijven.
Laurens Sweeck heeft een superjaar achter de rug. De eerstejaars nieuweling uit Schriek boekte in de Sluitingsprijs zijn dertiende overwinning van het seizoen. Het leverde hem ook nog eens een Empella-crossfiets op als winnaar van de GP Paul Herygers, waarvan hij in Hoogstraten ook al de eerste wedstrijd had gewonnen.