Inschrijven

VROEG INSCHRIJVEN LOONT DE MOEITE!

Spring mee met de vroege vlucht en schrijf je in tot en met 19/04, zo bevind je je in de ontsnapping en geniet je van een voordelig tarief.
Heb je de juiste ontsnapping gemist en schrijf je pas in na 19/04? Geen zorgen, sluit aan bij het Peloton voor een unieke beleving in het wiel van Greg van Avermaet.

Tarieven
85 km 115 km 150 km
De ontsnapping (tot en met 19/04/2018)
12 € 14 € 14 €
Het Peloton (vanaf 20/04/2018)*
15 € 17 € 17 €

Opgelet: Bij je inschrijving wordt er €5 waarborg toegevoegd voor het gebruik van je kaderplaatje dat voorzien is van een chip. Je krijgt deze waarborg terugbetaald bij aankomst of kan het inruilen voor een originele T-shirt.

* Leden van Cycling Vlaanderen genieten nog van het voordeeltarief van ‘De ontsnapping’.

Bekijk hier het deelnamepakket

GROEPSINSCHRIJVING

Klik hier voor de instructies en de groepsinschrijvingstool

GEZONDHEID

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport)arts. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht.

Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle.

De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier

ik doe mee

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier.