Praktische info

Dinsdag 1 mei wordt dit jaar een feestdag om U tegen te zeggen. Greg van Avermaet wacht jou op aan zijn vaste startplaats: het Donkmeer in Berlare. Zet je in zijn wiel voor een tocht op zijn favoriete trainingsparcours. Je hebt de keuze tussen 85, 115 of 150km en kan startan vanaf 07.30 uur.


WAAR EN WANNEER


SCAN & RIDE


DEELNAMEPAKKET


OVERNACHTING


CYCLING VLAANDEREN


LABEL MV OK


WE CARE ABOUT CYCLING


In het wiel van Greg van Avermaet maak je kennis met zijn favoriete trainingsparcours. Het Donkmeer in Berlare is de vaste startlocatie van ‘De Parelvissers’, de trainingsgroep van Greg. Van in Berlare loopt het parcours rechtstreeks naar de Vlaamse Ardennen.
Je hebt de keuze tussen heldentochten van 85, 115 of 150km. Alle afstanden zullen dit jaar Gregs favoriete helling aandoen: De Berendries.
Deelnemers aan de langste afstand krijgen nog klassiekers als La Houppe en de Muur van Geraardsbergen voor de wielen geschoven. De GPX files van het parcours zullen een week voor het event online staan.

Benieuwd naar het parcours? Ontdek hier al enkele hellingen van de Greg van Avermaet Classic

Muur van Geraardsbergen

De Muur heeft geen introductie meer nodig. Deze kasseiklassieker moet elke wielertoerist minstens één keer bedwongen hebben. Zet je gerust in het wiel van Greg, hij kiest ongetwijfeld het beste spoor!

Meer info

La Houppe/Hoppeberg

Een mooie asfalthelling in Flobecq, bekend uit tal van voorjaarsklassiekers. Over een kleine 2000m overwin je 80 hoogtemeters.

Meer info

 

Berendries

De laatste stevige helling, zowel voor de korte, middellange als lange afstand, is Gregs favoriet. Op deze smallende asfalthelling neemt onze wielerheld het graag een laatste keer op tegen zijn trainingsmakkers, alvorens huiswaarts te keren.

Meer info

 

Het volledige parcours zal later bekend gemaakt worden.

SPORTOGRAF.COM is de officiële fotoservice van de Greg van Avermaet Classic. Deze fotografen hebben de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd onder de deelnemers met hun volledig digitale service en hun redelijke prijzen.

Aangezien zij zelf actief zijn als fietsers, hebben ze ook een uitstekend gevoel vanuit het perspectief van de deelnemer.

Na de tocht kan je je persoonlijke foto's hiernaast opzoeken!

Startnummer:

Gemeente Berlare: www.berlare.be/logeren.html
Toerisme Oost-Vlaanderen: www.tov.be , 09/ 267 70 70


Veilig sporten


Trainingsschema's MyEnergyLab


Voeding