Grote Oorlog

In 2018 is het exact 100 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Eerste Wereldoorlog. Die ‘Groote Oorlog’ was er een van ongeziene gruwelijkheden. Eén van de belangrijkste fronten lag in de Westhoek, met Ieper als middelpunt.

Op 6 mei kan je met lopers uit alle landen ter wereld dit historisch moment herdenken tijdens de Great Peace Run: een 21km langs iconische monumenten en plaatsen die in 1918 een hoofdrol hebben gespeeld.

Het parcours van deze unieke belevingsloop- en wandeling start aan de Menenpoort, om dan door Flanders Fields, langs onder andere Hill 60 en Hill 62, te eindigen op de Grote Markt in Ieper voor het “In Flanders Fields” Museum.

Inschrijven

tot en met zondag 22 april 2018

  • Run of Walk 10km: €12
  • Run of Walk 21km: €25
  • Uniek “Great Peace Run 2018” T-shirt*: €15

*De T-shirt is op beperkte oplage beschikbaar.

Elke loper krijgt bij zijn inschrijving een gratis gepersonaliseerd Energy Lab trainingsschema!  Zo sta je op 6 mei optimaal voorbereid aan de start. Interesse? Vergeet dit dan zeker niet aan te vinken in het online inschrijvingsformulier op het ogenblik van inschrijving!

Bovendien krijgen deelnemers die zich ten laatste op 22 april inschrijven voor de 21km en betaald hebben een gepersonaliseerd borstnummer. Een leuk souvenir!

 

Schrijf je nu in!

vanaf maandag 23 april 2018 en de dag zelf ter plaatse

  • Run of Walk 10km: €15
  • Run of Walk 21km: €30
  • Uniek “Great Peace Run 2018” T-shirt*: €15

*De T-shirt is op beperkte oplage beschikbaar.

De dag zelf kan er ter plaatse vanaf 8u ingeschreven worden.

Praktische info


Programma


Deelnamepakket


Wisselen van naam of afstand


Kleedkamers en bewaarplaats sporttassen


Timing met chip


Locaties


Bereikbaarheid


Hotel


App


Wings for Life World Run


Bezoek het in Flanders Fields Museum


Gratis gepersonaliseerd trainingsschema dankzij energy lab


Voorbereiding & minimumleeftijd Run 21km


Doe mee op 6 mei & loop samen met de rest van de wereld voor zij die het niet kunnen!

Uniek aan de Wings for Life World Run, de grootste loopwedstrijd ter wereld, is immers dat de race over de hele wereld in 58 landen tegelijk plaatsvindt. En uiteraard op zondag 6 mei komt de Wings for Life World Run ook terug naar België dankzij de unieke & vernieuwde Wings for Life World APP RUN waarmee je hetzelfde goede doel steunt, en waarbij je loopt tegen een virtuele Catcher Car, te volgen op je smartphone.

De Wings for Life World Run APP RUN kan je op twee manieren lopen: alleen of met vrienden op je eigen, vertrouwde joggingroute met de Wings for Life World Run App, of in een georganiseerde groep tijdens een Wings for Life World Run ORGANIZED APP RUN. Die vindt plaats op 2 locaties: Ieper & Brussel.

Sowieso loop je als deelnemer op exact hetzelfde tijdstip met en tegen meer dan 155.000 mensen over de hele wereld - als dat geen uitdaging is!


Contact

Jouw mening

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties of ideeën.

Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.


Organisatie

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
T: 0032 11 45 99 00
E: info@golazo.com