Praktische info


Programma


Waar?


Bereikbaarheid & parking


Afhalen deelnamepakket


Tijdslimieten


Bewaring sporttas


Sportoase pacer team


Generali Cheering zones


Fotoservice


Visit Bruges


Vlieg met Brussels Airlines


Voorbereiding


MyEnergyLab


Het parcours van de Generali Great Bruges Marathon gaat voor 100% over Brugs grondgebied. De start van de marathon ligt in het historisch centrum aan de Dijver. De lopers trekken noordelijk naar de kust van Zeebrugge en keren daarna terug om te finishen in de schaduw van het Belfort op de Grote Markt. Onderweg laten passages langs pittoreske dorpen zoals Lissewege, Dudzele, Zwankendamme en Koolkerke, de deelnemers uitgebreid kennismaken met alles wat Brugge te bieden heeft.

Het parcours zal ng beter zijn dan dat van vorig jaar. De mooiste stukken blijven uiteraard behouden, maar een verschil met vorig jaar is dat het stuk langs de Dudzeelse Steenweg wordt ingekort. In de plaats wordt er meer langs het water gelopen, wat het parcours attractiever maakt. Een andere opvallende nieuwigheid is dat het parcours - met uitzondering van de passage in het centrum - in de andere richting is uitgetekend dan vorig jaar en dat er minder kasseistroken zijn. Dit zal het loopcomfort ten goede komen.

Ook aan de gezinnen werd gedacht, want dit jaar kan je ook deelnemen aan een Family Walk. Dit is een schitterende wandeling van 8 km in hartje Brugge langs de meest iconische en idyllische plaatsen van de stad, met als uitsmijter een passage doorheen Hotel- en Toerismeschool Spermalie en zijn prachtige verborgen stadstuin.

Klik hier voor GEDETAILLEERD PARCOURS

VLIEG MET BRUSSELS AIRLINES EN GENIET VAN EEN KORTING VAN 15% OP JE VLIEGTICKET!

Dankzij Brussels Airlines kunnen alle deelnemers aan de Generali Great Bruges Marathon genieten van een korting van 15% op H/T ticket voor de volgende tarieven op door Brussels Airlines uitgevoerde vluchten (niet op code share partners)* :

  • Light & Relax in Europa
  • Flex & Fast in Europa
  • Economy vanuit Noord-Amerika

De promotie is geldig op vluchten met Brussel als bestemming van 17 oktober 2018 tot en met 31 oktober 2018 (exclusief op taksen en supplementen).

KORTING VAN 15 % - PROCEDURE EN VOORWAARDEN

Als u wil genieten van deze korting is het voldoende om uw vliegtuigticket te reserveren onderaan deze pagina via het reserveringsformulier.


Generali Great Bruges Marathon


Generali Great Bruges Half Marathon (Run)


Walk 21K


Family Walk 8K

Wandelaars


Traditionele bevoorrading


Lopers


Traditionele bevoorrading


Personal drinks