Inschrijven

Maximum 6.500 deelnemers! Snel zijn is dus de boodschap!

Online inschrijvingen
(t.e.m. zaterdag 2 juni - 23u59)

Tarieven t.e.m 15/05 Tarieven vanaf 16/05
Great Breweries Marathon € 60 (inclusief technisch T-shirt) € 80 (inclusief technisch T-shirt)
Great Breweries 25K € 38 (inclusief technisch T-shirt) € 55 (inclusief technisch T-shirt)

Indien u zich inschrijft, verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier.

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd, maar kunnen ter plaatse afgehaald worden op brouwerij Duvel-Moortgat.

Ingeschreven voor 15/05: ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun persoonlijk nummer. Met dit nummer kan men ter plaatse het borstnummer afhalen aan de voorinschrijvingsstand op zondag 3 juni vanaf 7u00.

Ingeschreven na 15/05: Na je betaling ontvang je een e-ticket per e-mail dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone) om je borstnummer af te halen. Bewaar deze dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Schrijf je nu online in

Inschrijvingen groepen en bedrijven
(t.e.m. dinsdag 15/05 - 23u59)

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT, KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan kan je je inschrijving niet doorsturen en vervallen de reservaties via dat systeem.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool