Nieuws

Van der Poel: 'Eerste keer Baal en meteen winst: mooi'

01.01.2018

Mathieu Van der Poel heeft voor de eerste keer op nieuwjaarsdag de Grote Prijs Sven Nys bij de elite gewonnen. De Europese kampioen genoot van zijn triomftocht op zijn nieuwe fiets.

Lees meer

Van Aert: 'Schouder klikte er even uit'

01.01.2018

Wout Van Aert moest in Baal het hoofd buigen voor Mathieu Van der Poel. De wereldkampioen was wel tevreden over de eerste helft van zijn wedstrijd. Een val in de slotfase deed hem nog even opschrikken.

Lees meer

2018: Van der Poel ook in GP Sven Nys de beste

01.01.2018

Mathieu van der Poel (Circus-Corendon) heeft de zevende manche van de DVV Verzekeringen Trofee gewonnen. Ook in de GP Sven Nys ploeterde de Nederlander met overmacht naar de overwinning. Wout van Aert (Crelan-Charles) werd tweede, Corné van Kessel (Telenet-Fidea) derde. Door zijn voorsprong van 7 minuten en 34 seconden in de tussenstand is van der Poel ook zeker van zijn eerste eindzege in de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Koprol houdt Compton niet tegen in GP Sven Nys

01.01.2018

Katie Compton heeft op indrukwekkende wijze de GP Sven Nys op haar erelijst geschreven. De Amerikaanse haalde meteen ook de eindzege in de IJsboerke Ladies Trophy over de streep. Annemarie Worst en Maud Kaptheijns werden twee en drie.

Lees meer

Dubbelslag voor Iserbyt in Baal: dagzege en eindwinst

01.01.2018

Eli Iserbyt blijft ongenaakbaar in de DVV Verzekeringen Trofee bij de beloften. De Europese kampioen sloeg op nieuwjaarsdag een dubbelslag in de GP Sven Nys: dagzege en eindwinst. Adam Toupalik en Tom Pidcock vervolledigden het podium.

Lees meer

Europees kampioen Rouiller voert nieuw nummertje op

01.01.2018

De Grote Prijs Sven Nys bij de junioren is een prooi geworden voor Loris Rouiller. De Zwitser toonde zich op nieuwjaarsdag bijzonder hongerig en reed van start tot finish aan de leiding. Anton Ferdinande en Jarno Bellens flankeerden de Europese kampioen op het podium.

Lees meer

Coremans snoept Nys zege af voor eigen volk

01.01.2018

Dante Coremans is de eerste winnaar van het nieuwe jaar. In de Grote Prijs Sven Nys, de zevende manche van de DVV Verzekeringen Trofee, haalde hij het bij de nieuwelingen van Thibau Nys. In de DVV Trofee blijft Salvador Alvarado aan de leiding.

Lees meer