Nieuws

Van Aert: 'Te veel angst in de bochten' (+VIDEO)

01.01.2017

Hij naderde in de slotronde nog tot op acht seconden van winnaar Toon Aerts, maar winst zat er voor Wout Van Aert op nieuwjaarsdag niet in. "Mijn eigen fout", sloeg de wereldkampioen mea culpa.

Lees meer

Aerts na winst in Baal: 'Met dank aan Tom Meeusen' (+VIDEO)

01.01.2017

Toon Aerts boekte in Baal zijn derde overwinning van het seizoen. De Europese kampioen dankte zijn overwinning in de Grote Prijs Sven Nys aan ploegmaat Tom Meeusen.

Lees meer

Ijzersterke Aerts domineert GP Sven Nys (+VIDEO)

01.01.2017

Toon Aerts (Telenet Fidea Lions) heeft de GP Sven Nys in Baal gewonnen. De Europees kampioen zette 2017 in met een dominante knalprestatie voor zichzelf en zijn teammanager naar wie de GP genoemd is. Aerts doet zo ook een uitstekende zaak in het algemeen klassement van de DVV Verzekeringen Trofee. Wout van Aert werd tweede, Michael Vanthourenhout derde.

Lees meer

Vos start nieuwe jaar met een zege (+VIDEO)

01.01.2017

Marianne Vos is 2017 begonnen met een overwinning in de GP Sven Nys. In de zevende manche van de IJsboerke Ladies Trophy haalde ze het na een spannende strijd met Ellen Van Loy. Thalita De Jong werd derde en deed een goede zaak met het oog op de eindzege.

Lees meer

Balkjes helpen Iserbyt aan de zege (+VIDEO)

01.01.2017

Eli Iserbyt heeft in Baal de zevende manche van de DVV Verzekeringen Trofee bij de beloften gewonnen. De wereldkampioen verwees, net als in Loenhout, Thijs Aerts naar de tweede plaats. Met dank aan de balkjes. Quinten Hermans werd derde.

Lees meer

Jelle Camps houdt demonstratie op Balenberg

01.01.2017

De Grote Prijs Sven Nys bij de junioren heeft de zevende seizoenszege van Jelle Camps opgeleverd. Na een lange solo hield hij de verrassende Spanjaard Jofre Cullell Estape achter zich. De Nederlander Thymen Arensman zorgde voor een internationaal podium op.

Lees meer

Luke Verburg begint 2017 met dubbelslag

01.01.2017

Het nieuwe jaar is gestart met een knal voor Luke Verburg. In de Grote Prijs Sven Nys voor nieuwelingen in Baal boekte de Nederlander zijn 20ste overwinning van het seizoen. Daarmee is hij meteen zeker van de eindzege in de DVV Verzekeringen Trofee. Ryan Cortjens en Salvador Alvarado werden 2 en 3.

Lees meer