IJsboerke Kids Cyclocross

Tijdens een aantal manches van de DVV Verzekeringen Trofee krijgen jongeren tot en met 12 jaar dankzij IJsboerke de kans om op een unieke manier met het veldrijden kennis te maken.Onder begeleiding van bondscoach Rudy De Bie, de gewezen wereldkampioenen Paul Herijgers en Roland Liboton en ex-wereldkampioen militairen Kris Wouters kunnen jongeren proeven van de verschillende omlopen. Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid meer is er niet nodig.

Sven Nys, Wout Van Aert en Tom Meeusen! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de GP Sven Nys in Baal worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van Rudy De Bie, Paul Herijgers, Roland Liboton en Kis Wouters mogen jonge fans proeven van het uitdagende parcours in Baal.

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag op zaterdag 31 december. Afspraak om 14u30 aan de publiekstent. Daar word je opgewacht door enkele medewerkers. Ieder kind, ook van buiten regio Baal, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen?

Individueel online inschrijven kan tot vrijdag 23 december op de website (via onderstaande link) of bij Kris Iwens van de sportdienst van Tremelo (via kris.iwens@tremelo.be of 016/52 54 40) of bij Roger Aerts van de sportdienst van Begijnendijk (via roger.aerts@begijnendijk.be of 0496/23.38.24) Hier kan je ook terecht voor alle praktische info.

Een paar dagen vooraf ontvangen alle ingeschreven deelnemers dan een bevestigingsmail met de nodige praktische info.

Veel crossgenot en tot zaterdag 31 december in Baal!

Ook op een van de volgende manches van de DVV Verzekeringen Trofee zijn er jeugdinitiaties (meer informatie: www.dvvverzekeringentrofee.be).

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Facebook

bpost bank trofee