Inschrijven renners

Klik hier om je in te schrijven

Wie kan deelnemen aan een A-veldrit?

  1. Alle Belgische renners Elite met contract.
  2. Alle buitenlandse renners met vergunning Elite of U23.
  3. De 25 eerste B-renners uit het Belgisch klassement 2016-2017 die niet in het UCI-klassement voorkomen.
  4. 10 wild cards: 10 wild cards: de organisator mag tien wild cards naar keuze toekennen aan renners die niet tot de top 25 van B-renners behoren, doch voorkomen in het geactualiseerde Belgisch klassement van B-renners met minimum 20 punten. M.a.w. renners die niet voorkomen in het Belgisch klassement hebben geen startrecht. Het Belgisch klassement kan eveneens buitenlandse renners bevatten. Vanaf 14 oktober wordt rekening gehouden met dit klassement, tot en met 13 oktober 2016 zijn de 10 wild cards naar keuze van de organisator. De organisator zal de namen van de betrokkenen vooraf dienen mee te delen aan de voorzitter van het College van commissarissen, de coördinator veldrijden en het sportsecretariaat.

Renners kunnen zich tot vijf dagen voor de wedstrijd online inschrijven om deel te nemen aan een wedstrijd. Opgelet: pas wanneer de renner is opgenomen in de definitieve startlijst, is de renner zeker van zijn startplaats.

Voorinschrijving annuleren

Tot 3 dagen voor de wedstrijddatum kan een renner zijn inschrijving zonder gevolg annuleren door een mailtje te sturen naar verantwoordelijke Eddy Lissens (eddy.lissens@gmail.com). Na deze periode is deelname verplicht indien de inschrijving wordt aanvaard. In geval een renner met startplicht toch niet aan de start verschijnt, geldt volgende sanctie opgelegd vanuit WBV.

  • In geval van niet-deelname: 15 euro boete
  • In geval van deelname aan andere wedstrijd: 15 euro boete, schrapping uit de uitslag en terugbetaling van de gewonnen prijs.

Alle renners nieuwelingen en juniores die voor 28 december inschrijven, krijgen een onkostenvergoeding van 25 EUR aan de inschrijving.

Facebook

bpost bank trofee