Benteke: 'Zenuwen? Ken ik niet'

Christian Benteke, de spits van Aston Villa en de Rode Duivels, laat in het nieuwste nummer van Goooal! - nu in de krantenwinkel - in zijn ziel kijken. Hij praat over zijn geloof, zijn mentale veerkracht en de drang om te scoren.

Lees meer

Appelterre: gebroeders Sonck

Geen enkele eersteprovincialer stond de voorbije weken meer in de picture dan Appelterre, de nieuwe club van Wesley Sonck.

Lees meer

Watt: Schotse scherpschutter

Hij wordt al eens een moeilijke jongen genoemd, de Schotse doelpuntenmaker van Lierse. Watt is inderdaad een speciaal geval, maar eens je zijn gebruiksaanwijzing gelezen hebt, valt het reuze mee. Goooal! schetst een portret van de man die Barcelona op de knieŽn kreeg.

Lees meer

Moeskroen staat weer op

Zelden herrees een voetbalclub zo succesvol uit haar as als Moeskroen. Nog geen vijf jaar na het faillissement van Excelsior ligt eerste klasse binnen handbereik voor Moeskroen-Pťruwelz. Goooal! ging op zoek naar de oorzaken van deze schitterende ommekeer.

Lees meer

Biset: intelligente voetballer

Goooal! had een gesprek met Maxime Biset over alles behalve voetbal.

Lees meer

Gorius voelt zich Belg

Julien Gorius heeft er in BelgiŽ al een loopbaan van 10 jaar opzitten. Via FC Brussels en KV Mechelen kwam hij in Genk terecht, waar hij zelf zegt zijn beste positie gevonden te hebben. Goooal! had een hartelijk gesprek met de Franse middenvelder, tussen zijn trainingen door.

Lees meer

FC Basel: Zwitsers rolmodel

In Zwitserland is voetbal saai. Tien ploegen gaan er in competitie en aan het eind van het seizoen speelt FC Basel kampioen. Maar ook in Europa zorgt de Zwitserse topploeg voor spektakel. Goooal! lichtte de club door op zoek naar de oorzaken van dit succes.

Lees meer