Praktische info


Deelnamepakket


Steun Plan International België en ontvang een leuk gadget ter plaatse!


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Geen tijdsregistratie


Afhalen borstnummer & T-shirt


Ontbijt


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Gentse luuper


Veilig sporten

URBAN TRAIL® RUN & WALK?

Na drie succesvolle edities kunnen we haast niet wachten op de volgende editie! Op zondag 25 maart is de Gentse binnenstad hét decor voor de magische Gent Urban Trail®, een uniek loop- én wandelevenement over 6,5 km en 11,2km langs en door tal van belangrijke Gentse gebouwen. Nieuw in 2018 is dat er gekozen kan worden voor een afstand van 6,5 of 11,2 km! Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Gent Urban Trail® een must! Dit jaar zijn er opnieuw 6.000 plaatsen, waarvan 600 plaatsen voor wandelaars.

De Gent Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is ware ontdekkingstocht op loop- én wandelschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Alles dat Gent bijzonder maakt, ontdek je op zondag 25 maart. Locaties worden één voor één vrijgegeven in de loop van februari en maart.

't Kuipke

De finish wordt opnieuw spectaculair! Daar waar Bradley Wiggins en Mark Cavendish in 2016 nog naar de zege snelden in de prestigieuze Lotto Z6sdaagse Vlaanderen - Gent, domineren op 25 maart jullie loopschoenen.

Naast een rondje van 166m op het ovaal lopen jullie ook door de catacomben die in normale omstandigheden niet open zijn voor het publiek!

Holy Food Market

Jep jep, jullie lopen doorheen de ultrahippe Holy Food Market! De Baudelo-abdij in het centrum kreeg een unieke nieuwe bestemming. De Holy Food Market, een foodconcept geïnspireerd door de voedselmarkthallen in Barcelona, Rotterdam, Lissabon en Kopenhagen, brengt het historische pand weer tot leven met tal van 'food entrepreneurs'. Grensverleggende bites en drinks zijn de norm in dit unieke foodconcept!

Zwembad Van Eyck

Dit art déco zwembad staat al lang op ons verlanglijstje! Het zwembad Van Eyck is het oudste zwembad van België en bevindt zich aan de Portus Ganda. Het staat bekend om de, jawel, art-deco-inrichting en wordt vaak het "mooiste zwembad van België" genoemd. Wees voorzichtig, want je loopt er langs het water!

Minard Schouwburg

Guess what? Jullie lopen door de Minard schouwburg! Dit prachtige gebouw dateert uit 1847 en is sinds 1988 een beschermd monument. Zo’n tweede kans krijg je dus nooit meer!

HoGent - Campus Ledeganck

Terug in de schoolbanken! We lopen namelijk door Campus Ledeganck en haar binnentuin van Hogeschool Gent! Welke goede herinneringen heb jij aan deze school?

De wereld van Kina : het Huis,

De wereld van Kina : het Huis is een natuurmuseum voor kinderen en jongeren ! Je ziet hier mineralen, fossielen, insecten, schelpen, vogels,... Interactieve tentoonstellingen, speurtochten, rondleidingen, een tentoonstelling over relaties en seksualiteit, workshops... ze hebben het allemaal in Huis.

Iedereen die individueel is ingeschreven en waarvan de organisatie het e-mailadres heeft, heeft intussen een persoonlijke e-mail met daarop zijn/haar startnummer ontvangen.

Met dit mailtje kan het fysieke borstnummer afgehaald worden op zondag 29 maart op het Paradeplein in de Leopoldskazerne.

Heb je geen e-mail ontvangen? Geen nood! Hieronder vind je de deelnemerslijsten. Zoek je nummer op, onthoud dit en kom samen met een identificatiebewijs (rijbewijs of paspoort) je borstnummer en chip afhalen. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe bevestigingsmail bij de organisatie op te vragen.

Deelnemers die ingeschreven zijn via hun bedrijf of vereniging moeten zich wenden tot de groepsverantwoordelijke, die ondertussen ook een bevestigingsmail heeft ontvangen en die het totale deelnemerspakket gezamenlijk afhaalt. Lopers die in groep deelnemen kunnen hun borstnummer niet individueel afhalen.

De start verloopt in 10 waves. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer.

Bekijk hier de deelnemerslijst

[an error occurred while processing this directive]