Nieuws

Van der Poel zet De Vlaeminck op zijn plaats

19.11.2018

Roger De Vlaeminck gaf voor de start van de VIO Flandriencross een interview aan Sporza in zijn ondertussen gekende stijl. Volgens de 71-jarige ex-wereldkampioen moet Van der Poel de cross terug spannender maken. De Nederander dient De Vlaeminck nu van antwoord.

Lees meer

Van der Poel: 'Geschrokken van mijn voorsprong'

18.11.2018

Tom Meeusen hield nog even de schijn op, maar Mathieu van der Poel was in de VIO Flandriencross in Hamme opnieuw van een andere orde. De Nederlander vlamde bijna twee minuten weg van de tegenstand en doet een onverwacht goede zaak in het klassement van de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Meeusen: 'Afzien heeft vandaag een nieuwe dimensie gekregen'

18.11.2018

"Choco". Het waren zijn eerste woorden toen hij helemaal kapot de perstent binnenwandelde na de aankomst. Tom Meeusen reed de veldrit van zijn leven in het wiel van de Nederlandse sneltrein Mathieu van der Poel. "Ik heb blaren op mijn handen van in mijn stuur te nijpen."

Lees meer

Van der Poel wint met ruime voorsprong in Hamme

18.11.2018

Mathieu Van der Poel heeft zijn elfde zege van het seizoen op zak. Andermaal stond geen maat op de Nederlander die het in de VIO Flandriencross in Hamme haalde voor ploegmaat Tom Meeusen. Laurens Sweeck sprintte naar de derde plaats op bijna twee minuten.

Lees meer

Worst de beste in VIO Flandriencross na spurt met zes

18.11.2018

Europees kampioene Annemarie Worst heeft de VIO Flandriencross van de Sack Zelfbouw Ladies Trophy op haar naam geschreven. De Nederlandse was in Hamme de beste in een spurt met zes.

Lees meer

Timo Kielich pakt zege bij de beloften

18.11.2018

Timo Kielich heeft de VIO Flandriencross bij de beloften gewonnen. Hij veroverde de zege in de laatste ronde op de macht.

Lees meer

Thibau Nys wint in Hamme

18.11.2018

Thibau Nys heeft de VIO Flandriencross in Hamme gewonnen. Hij kon in de finale een naderende Joran Wyseure afhouden.

Lees meer

Van de Steene: 'Het succes is overweldigend'

16.11.2018

Na twee manches in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy is Kim Van de Steene de verrassende lijstaanvoerster. In de VIO Flandriencross in Hamme zondag hoopt ze haar eerste plaats vast te houden. Geen makkelijke opdracht, beseft de Oost-Vlaamse. "Ik voel dat ik over mijn piek heen ben."

Lees meer

Van der Poel: 'Alleen winnen is nog goed genoeg'

15.11.2018

De DVV Verzekeringen Trofee is zondag al aan zijn derde manche van het seizoen toe. In de VIO Flandriencross kan de Europees kampioen zich in de dubbele cijfers rijden. "Succes, dat went nooit. Ik heb ook niet het gevoel dat ik alles al gewonnen heb."

Lees meer

Krijg een kidsinitiatie van een Olympische en een Wereldkampioen

13.11.2018

Daags voordat de profs over het parcours van de Flandriencross in Hamme razen kunnen kinderen hetzelfde doen. Onder begeleiding van Greg Van Avermaet en Erwin Vervecken leren ze er de kneepjes van het veld.

Lees meer

VIO Flandriencross pakt uit met nieuwe hindernis

12.11.2018

De VIO Flandriencross is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de leukste crossen van het seizoen. Dit jaar pakt de organisatie uit met een extra hindernis.

Lees meer

Archief