Nieuws

Van Aert: 'Moest al vlug tandje terugschakelen na snelle ronde'

26.11.2017

Wereldkampioen Wout van Aert (Crelan-Charles) leek halverwege de wedstrijd even een comeback te maken richting Mathieu van der Poel. Maar na die ene snelle ronde bleek toch dat zijn eeuwige rivaal te snel reed. "Ik was niet goed genoeg vandaag."

Lees meer

Van der Poel: 'Goede zaak gedaan vandaag'

26.11.2017

Een minuut en 44 seconden: dat is de voorsprong van Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon) in de DVV Verzekeringen Trofee. Daarmee doet de Europees kampioen een uitstekende zaak.

Lees meer

Van der Poel verstevigt leiderspositie

26.11.2017

Mathieu van der Poel heeft zondag in de schaduw van de Mirabrug in Hamme de VIO Flandriencross, de derde manche van de DVV verzekeringen trofee, gewonnen.

Lees meer

Cant rondt comeback af in spannende slotronde

26.11.2017

Sanne Cant heeft de VIO Flandriencross bij de dames gewonnen. Ze haalde het in Hamme voor Ellen Noble en Katie Compton.

Lees meer

Geen maat op modderduivel Iserbyt

26.11.2017

Eli Iserbyt (Marlux-Napoleon Games) heeft de VIO Flandriencross bij de beloften gewonnen. De Europees kampioen liet Yannick Peeters en Thomas Joseph achter zich.

Lees meer

Rouiller pakt de zege bij de junioren

26.11.2017

Rouiller heeft de VIO Flandriencross voor junioren gewonnen. Kuypers en Tullet mogen mee het podium op. Topfavoriet Ronhaar kreeg in de eerste ronde met pech af te rekenen tijdens de DVV Verzekeringen Trofee in Hamme.

Lees meer

Nys wint na sterke slotronde in Hamme

26.11.2017

Thibau Nys heeft zondagochtend VIO Flandriencross in de DVV Verzekeringen Trofee voor de nieuwelingen gewonnen. Nys haalde het na een sterke slotronde voor Alvarado en Van Vancampenhout.

Lees meer

Jonge kinderen genieten van IJsboerke Kidscross

25.11.2017

Ruim 150 kinderen namen deel aan de IJsboerke Kidscross. De kinderen en hun ouders genoten van de fotosessies met Olympisch kampioen en meervoudig Flandrien Greg Van Avermaet.

Lees meer

Van der Haar en Aerts zijn in VIO Flandriencross dichtste belagers van Van der Poel

23.11.2017

Europees kampioen Mathieu van der Poel begint zondag in de VIO Flandriencross in Hamme als leider aan de derde manche van de DVV Verzekeringen Trofee. Lars Van der Haar en Toon Aerts, zijn dichtste achtervolgers, zijn echter niet van plan de Nederlander een vrijgeleide richting de eindzege te geven.

Lees meer

Nieuwe hindernis en jeugdinitiatie met Van Avermaet kleuren VIO Flandriencross

21.11.2017

De DVV Verzekeringen Trofee is komend weekend al aan haar derde manche toe. Na de wereldbekerwedstrijd in het Duitse Zeven zakt het peloton af naar Hamme voor de VIO Flandriencross.. Een nieuwe hindernis met banden zal de vaardigheid van de renners testen.

Lees meer

Van Avermaet is en blijft dé Flandrien

08.11.2017

Greg Van Avermaet is de winnaar van de Flandrien 2017. De voorzitter van de Flandriencross mocht dinsdag in het Kursaal Oostende de trofee voor de zesde keer in totaal en voor de vijfde keer op rij in ontvangst nemen.

Lees meer

Archief