U bezoekt momenteel editie 2010 van de Cyclocross Tervuren. Om parcourstechnische redenen zal de Fidea Cyclocross die voorzien was in Tervuren op vrijdag 30 december, verhuizen naar Leuven.

>> Klik hier om naar de website van Cyclocross Leuven over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Jeugdinitiatie
Sven Nys, Bart Wellens, Erwin Vervecken, Niels Albert... zijn de grote voorbeelden van onze jongste bezoekers aan de Fidea Cyclocross Tervuren. Wie later net zo goed wil zijn als hen, begint best al vroeg te oefenen!

Tijdens onze jeugdinitiatie kunnen alle jongeren tussen 6 en 14 jaar kennis maken met het échte cyclocross parcours! Ervaren cyclocross-instructoren van de Wielerbond Vlaanderen maken je wegwijs en enkele ex-toppers zoals Roland Liboton, Paul Herygers en Erwin Vervecken leren je alvast de kneepjes van het vak.

Deelnemen is gratis ; vergeet wel je fiets én fietshelm niet!

De pret blijft niet beperkt tot rondjes rijden. Elke deelnemer ontvangt een verrassingspakket plus één gratis toegangskaart voor een begeleider. Een paar kinderen worden bovendien door het lot aangeduid om op het podium de bloemen te overhandigen aan de winnaars van de Fidea Cyclocross Tervuren

Praktische informatie:
  • Afspraak zondag 2 januari om 08.30 uur in The British School of Brussels (Leuvensesteenweg 19, Tervuren).
  • De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 14 jaar.
  • Vergeet je fiets én je fietshelm niet!
  • Alle deelnemers ontvangen een verrassingspakket.
  • Voorinschrijven is aangeraden en kan tot 27 december.