U bezoekt momenteel editie 2010.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Jeugdinitiatie
Bart Wellens, Sven Nys, Erwin Vervecken, Niels Albert... zijn de grote voorbeelden van onze jongste bezoekers aan de Fidea Jaarmarktcross Niel. Wie later net zo goed wil zijn als hen, begint best al vroeg te oefenen!

Tijdens onze jeugdinitiatie kunnen alle jongeren tussen 6 en 14 jaar kennis maken met het échte cyclocross parcours! Ervaren cyclocross-instructoren van de Wielerbond Vlaanderen maken je wegwijs en de voormalige crosskampioenen Erwin Vervecken, Paul Herygers en Roland Liboton leren je alvast de kneepjes van het vak.

Deelnemen is gratis; vergeet wel je fiets én fietshelm niet!

De pret blijft niet beperkt tot rondjes rijden. Elke deelnemer ontvangt een verrassingspakket plus één gratis toegangskaart voor een begeleider. Een paar kinderen worden bovendien door het lot aangeduid om op het podium de bloemen te overhandigen aan de winnaars van de Fidea Jaarmarktcross Niel.

Praktische informatie:
  • Afspraak donderdag 11 november om 9.45 uur in het gemeentehuis Ridder Berthoutlaan 1
    Parkeren kan op de Korte Hamelweg voor de vooringeschrevenen. De vooringeschrevenen zullen in de week voor het evenement een parkeerbewijs ontvangen. Wie de dag zelf nog wil inschrijven dient te parkeren op de publieksparkings even buiten het centrum aangezien het centrum afgesloten wordt vanaf 9.00 uur. Wie voor 9.00 uur komt, kan het centrum van Niel wel nog binnen en parkeren op de Korte Hamelweg.
  • De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 14 jaar.
  • Vergeet je fiets én je fietshelm niet!
  • Alle deelnemers ontvangen een verrassingspakket.
  • Voorinschrijvingen afgesloten.
  • Ter plekke kan je nog inschrijven op 11 november in het gemeentehuis (Ridder Berthonlaan 1, Niel) vanaf 9u00.