U bezoekt momenteel de site van de editie 2010.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Ook in Tervuren werd er gestreden om de 'Belgacom Fastest Lap'. Sven Nys, tweede in de uitslag, reed de snelste ronde van alle deelnemers.
Na afloop van de wedstrijd reageerden alle tenoren. Zdenek Stybar is uiteraard tevreden met zijn overwinning, maar ook zijn huidig vormpeil doet het beste vermoeden.
Zdenek Stybar heeft de Fidea Cyclo Cross van Tervuren gewonnen. De Tsjech besloot na vijf ronden om alle registers open te trekken en soleerde naar de overwinning. Sven Nys werd tweede, Kevin Pauwels derde.
Er stond zondag geen maat op Daphny Van den Brand in de Fidea Cyclocross Classic voor vrouwen in het park van Tervuren.
Twee buitenlandse overwinningen bij de jeugd in Tervuren. David van der Poel en Quentin Jauregui waren de winnaars bij de juniors en nieuwelingen.
Belgacom lanceert de 'Belgacom Speed Challenge'. Het startschot voor dit gloednieuwe concept werd gegeven tijdens de Vlaamse Druivencross in Overijse op zondag 13 december laatstleden.
Niels Albert was de grote man tijdens de editie 2009 van de veldrit in Tervuren. Aan het eind van een knappe solo klopte de man uit Tremelo Enrico Franzoi en Zdenek Stybar.
Editie 2010: zondag 3 januari
Partners
Fidea Cyclocross Classics