U bezoekt momenteel editie 2009.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
De prachtige strijd tussen Sven Nys, Niels Albert en Zdenek Stybar werd gevolgd door gemiddeld 588.879 kijkers in Sporza op één.
Wapenstilstand? Niet in Niel. De Fidea Jaarmarktcross was een schitterend kijkstuk waarbij Sven Nys en Niels Albert voor elke morzel grond streden en die de Belgische kampioen als winnaar kreeg. Bekijk het wedstrijdverslag op Lotto Cycling TV!
Bekijk de fotospecial van de Fidea Jaarmarktcross in Niel!
"Zou ik niet beter op de weg gaan fietsen?", waren de eerste woorden van Niels Albert. Niet dat hij zich een slechte verliezer toonde en Nys de overwinning niet gunde. Neen, hij haalde meteen zwaar uit naar het publiek.
De vrouwen zorgden in Niel voor een spannende wedstrijd. Van start tot finish kampten Marianne Vos, Daphny van den Brand en Katie Compton verwoed voor de bloemen.
Een halve wedstrijd reed David van der Poel in het gezelschap van een achttal andere juniores maar toen achtte hij het welletjes.
Elk vijf wedstrijden hadden Daan Hoeyberghs en Quentin Jauregui al gewonnen voor ze in de Fidea Jaarmarktcross van Niel van start gingen. Omdat ze mekaar nog niet ontmoet hadden, voerden ze in de Rupelgemeente hun eerste rechtstreeks duel op. Hoeyberghs zette dat probleemloos naar zijn hand.
Editie 2009: wo 11 november
Partners
Fidea Cyclocross Classics