X
Etixx Classics Tour Logo

Euro Shop Elfstedenronde Cyclo

"Feel like a pro"

16.06.2018

FOTO'S FOTOSERVICE

Ideaal fietsweer lokt 1342 deelnemers naar Brugge

Brugge verwelkomde zaterdag maar liefst 1342 fietsers, dat zijn iets meer deelnemers dan vorig jaar. In een ideaal fietsweertje konden zij genieten van een van de vier voorgeschotelde afstanden.

Lees meer

Fotoservice

Sportograf.com is de officiële fotoservice van deze tocht! Door hun jarenlange ervaring als fotograaf, maar ook als sporter, zorgen zij steeds voor de perfecte actiefoto’s om jouw topprestatie in beeld te brengen.

Hieronder kan je na de tocht je persoonlijke foto's opzoeken!

Zoek je foto op

Feel Like a Pro

De Euro Shop Elfstedenronde werd in 2017 door de stad Brugge en Golazo na lange afwezigheid terug op de kalender gezet. Deze legendarische ééndagskoers maakt deel uit van de UCI Europe Tour, categorie 1.1.

De eerste Elfstedenronde werd in 1943 gereden en deze koers groeide in de jaren '50 en '60 uit tot een begrip in West-Vlaanderen en ver daarbuiten met mooie winnaars zoals Rik Van Steenbergen, Rik Van Looy, Freddy Maertens en Bruggeling Guido Reybrouck. In 1989 verdween de koers evenwel voor lange tijd van de kalender.

In 2017 kroonde Wout van Aert (Willems Veranda-Crelan) zich tot winnaar van de Euro Shop Elfstedenronde nieuwe stijl. De wereldkampioen veldrijden was de beste van een select groepje. Zijn eeuwige concurrent Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon) werd tweede.

De dag voor de profwedstrijd kan jij zelf de fiets op om het Brugse Ommeland te verkennen.

Etixx Fuels

Etixx fuels your goal!

Om je optimaal bij te staan in de selectie van de meest aangewezen sportvoeding ter bevordering van energieproductie, hydratatie, spieropbouw, recuperatie... voor, tijdens en na de training en in de aanloop van een wedstrijd, neem je best hier een kijkje.

Hieronder alvast een algemeen voedingsschema.

Etixx voedingsschema

Ga ook zeker eens langs bij een van onze partnerapotheken voor de keuze van het juiste product.

Vergeet niet: Een goede voorbereiding is een halve overwinning! VEEL SUCCES!

GOEDE DOEL : VZW Stop Darmkanker

VZW Stop Darmkanker

 

De vzw Stop Darmkanker is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO met als motto: kennis delen kan levens redden.

De vzw Stop Darmkanker wil iedereen overtuigen dat door vroegtijdige opsporing van poliepen en darmkanker het sterftecijfer door darmkanker drastisch zal dalen. Darmkanker is een sluipmoordenaar.

Elk jaar krijgen meer dan 8500 Belgen de diagnose van darmkanker. Dagelijks sterven er 9 mensen aan darmkanker. Darmkanker is de tweede meest voorkomende kanker bij vrouwen en de derde meest voorkomende kanker bij mannen. Als darmkanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt, heeft men méér dan 90% kans op genezing. De kennis over darmkanker is nog steeds ontoereikend. Extra middelen zijn nodig om de ziekte te bestrijden.

Ook jouw bijdrage kan levensreddend zijn. Bij je inschrijving heb je de mogelijkheid om 5,10 of 15€ te doneren voor vzw Stop Darmkanker.

Meer info op www.stopdarmkanker.be

The essential Guide for cycling in Flanders

Cycling in Flanders

Cycling in Flanders is een project van Toerisme Vlaanderen om de buitenlandse wielertoerist te overtuigen om minstens 1 maal in zijn leven een kasseihelling onder zijn/haar wielen te schuiven.

Wil je meer weten?

www.cyclinginflanders.cc

[an error occurred while processing this directive]

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.

ORGANISATIE & PERS

Peloton
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent
België
Peloton