VIP

Tijdens de internationale veldrit Telenet Superprestige Zonhoven op 16 december 2018 worden er 2 VIP-formules aangeboden.

U kan kiezen voor de prachtige VIP “Molenheide Lunch” waar u uw gasten aan tafel ontvangt, gevolgd door een gezellige receptie na de wedstrijd. Of kiest u voor de exclusieve VIP “De Kuil” met een uitgebreid walking dinner en een uniek wedstrijdoverzicht over de beroemde kuil van Zonhoven.  

VIP "Molenheide"

Deze VIP-tent bevindt zich op het parcours aan start & finish, hier mist u geen seconde van de wedstrijd! Per 2 VIP-tickets ontvangt u 1 gereserveerde VIP-parkingplaats aan het parcours. Na afloop van de wedstrijd kan u nababbelen over de wedstrijd tijdens de gezellig receptie.

VIP "De Kuil"

VIP "De Kuil" is gelocaliseerd aan het meest indrukwekkende deel van het parcours, spektakel verzekerd! Per 2 VIP-tickets ontvangt u 1 gereserveerde VIP-parkingplaats met shuttle naar het parcours. In deze VIP-tent met 2 verdiepingen kan u samen met uw gasten genieten van een uitstekend walking dinner. Blijft u liever met beide voeten op de grond in “Ground Zero” of gaat u voor de exclusieve “Penthouse”?

Klik HIER om het volledige VIP dossier te downloaden

Meer info?

Golazo Sports
Ann Bossers
E: ann.bossers@golazo.com
T: 0032 11/45 99 94

Facebook

HansgroheSuperprestige