Nieuws

Van der Poel opnieuw snel weg: 'Schuld van mijn broer'

16.12.2018

Twee minuten. Veel langer heeft het niet geduurd voor Mathieu Van der Poel in Zonhoven ribbedebie was. Al was dat niet meteen het plan van de Europese kampioen.

Lees meer

Van der Poel blijft ongenaakbaar in Superprestige

16.12.2018

Mathieu van der Poel (Corendon-Circus) heeft zondag de Superprestige in Zonhoven op zijn naam geschreven. De Europese kampioen haalde het solo voor wereldkampioen Wout van Aert, die op 43 seconden tweede werd. Toon Aerts werd op 1:35 derde. Voor Van der Poel was het de vijfde zege in evenveel manches van de Superprestige, zijn vijftiende van het seizoen. In de stand blijft hij dan ook met het maximum van de punten aan de leiding.

Lees meer

Cant: 'Hopelijk is de trein nu vertrokken'

16.12.2018

Sanne Cant genoot zichtbaar van haar overwinning in Zonhoven, haar vijfde van het seizoen. ?Hopelijk is de trein nu vertrokken?, toonde de wereldkampioene zich hoopvol.

Lees meer

Cant eist opnieuw de eerste plaats op

16.12.2018

Sanne Cant heeft voor de vijfde keer de Telenet Superprestige in Zonhoven gewonnen. De wereldkampioene besliste in de slotronde een duel met Denise Betsema in haar voordeel. Alice Maria Arzuffi is de nieuwe leidster.

Lees meer

Cortjens maakt verschil in de Kuil en scoort vier op een rij

16.12.2018

Er staat de laatste weken geen maat op Ryan Cortjens. De Limburgse junior won in Zonhoven de vijfde manche van de Ridley Cup en scoort vier op rij in twee weken tijd. Witse Meeusen blijft ondanks een vijfde plaats leider.

Lees meer

Italiaanse nieuweling triomfeert in Zonhoven

16.12.2018

De Italiaan Lorenzo Masciarelli heeft in Zonhoven de zege binnengehaald bij de tweedejaars junioren. Hij haalde het na een beslissende demarrage in de slotronde. Een dominante Aaron Dockx zette de wedstrijd bij de eerstejaars nieuwelingen op zijn erelijst.

Lees meer

Erwin Vervecken verkent de mythische kuil van Zonhoven (VIDEO)

14.12.2018

Op zondag 16 december 2018 staat de Telenet Superprestige manche van Zonhoven op het programma. Erwin Vervecken ging alvast even op verkenning.

Lees meer

4x + 5x goud in Zonhoven!

14.12.2018

Vier regerende wereldkampioenen en vijf regerende Europese kampioenen staan zondag aan de start van de Telenet Superprestige in Zonhoven!

Lees meer

Van der Haar: 'Zonhoven mooiste parcours van het seizoen'

13.12.2018

De Telenet Superprestige is zondag in Zonhoven al aan haar vijfde manche toe. Voor Lars Van der Haar is het ieder jaar een belangrijke afspraak. De Nederlander eidigde nog nooit buiten de top vijf en wil ook dit jaar die reeks doortrekken.

Lees meer

BOB = nul op, ook op de Telenet Superprestige Cyclocross in Zonhoven (VIDEO)

13.12.2018

Met de nieuwe wintercampagne 'BOB = nul op!' benadrukken de gewesten, Assuralia, de Belgische Brouwers en Vias institute om je verantwoordelijk te gedragen op onze wegen tijdens de eindejaarsfeesten.

Lees meer

Kom naar Zonhoven en feest mee met Regi!

12.12.2018

Al wie zondag 16 december het sportieve wielerfeest én het feestje met Regi in Zonhoven niet wil missen kan nog steeds tickets kopen voor de Telenet Superprestige Zonhoven. Dit in tegenstelling wat verscheen in sommige media. Koop nu je ticket en dans mee in de mythische Kuil met Regi.

Lees meer

Archief