VIP

Tijdens de internationale veldrit Hansgrohe Superprestige Zonhoven op 16 oktober 2016 worden er 2 VIP-formules aangeboden.

U kan kiezen voor de prachtige VIP "Molenheide" waar u uw gasten aan tafel ontvangt, gevolgd door een gezellige receptie na de wedstrijd. Of kiest u voor de exclusieve VIP "De Kuil" met een uitgebreid walking dinner en een uniek wedstrijdoverzicht over de beroemde kuil van Zonhoven?

VIP "Molenheide"

Deze VIP-tent bevindt zich op het parcours aan start & finish, hier mist u geen seconde van de wedstrijd! Per 2 VIP-tickets ontvangt u 1 gereserveerde VIP-parkingplaats aan het parcours. Geniet bovendien van een sfeervol live optreden na afloop van de wedstrijd tijdens de gezellige receptie.

VIP "De Kuil"

VIP "De Kuil" is gelocaliseerd aan het meest indrukwekkende deel van het parcours, spektakel verzekerd! Per 2 VIP-tickets ontvangt u 1 gereserveerde VIP-parkingplaats met shuttle naar het parcours. In deze VIP-tent met 2 verdiepingen kan u samen met uw gasten genieten van een uitstekend walking dinner. Blijft u liever met beide voeten op de grond in "Ground Zero" of gaat u voor de exclusieve "Penthouse"?

Klik HIER om het volledige VIP dossier te downloaden

Meer info?

Golazo Sports
Ann Bossers
E: ann.bossers@golazo.com
T: 0032 11/45 99 94

Facebook

HansgroheSuperprestige