Tickets

Voorverkoop: 13 euro per ticket

Bestel hier je tickets

Maison du Tourisme - Place de la Station - 5000 Namur (vanaf eind november t.e.m. vrijdag 21 december): te betalen ter plaatse (Bancontact beschikbaar). U krijgt uw tickets onmiddellijk mee.

Night & Day shops (vanaf eind november t.e.m. vrijdag 21 december) - Hier kan je binnenkort terecht voo de verschillende verkooppunten. U krijgt uw tickets onmiddellijk mee.

Dagkassa: 15 euro per ticket (kassa's geopend vanaf 8u00)

Kinderen tot 14 jaar: gratis toegang

Supportersbussen

Voordeeltarief de dag zelf voor supportersgroepen van minimum 30 personen: 13€ per ticket!

Na het parkeren van de bus op de Avenue Bel Air (toegang via Avenue du Milieu du Monde), dient de groepsverantwoordelijke zich aan te melden in het Parc Attractif Reine Fabiola (aan het Rond-Point Thonard).

Enkel de verantwoordelijke komt binnen om de tickets aan te kopen. Enkel de verantwoordelijke komt binnen om de tickets aan te kopen. We vragen aan de rest van de groep om buiten te wachten omwille van plaatsgebrek binnen.

De buschauffeur krijgt een gratis ticket. Bij aankoop van minimum 40 tickets krijgt ook de contactpersoon van de supportersclub een gratis ticket. Om uw tickets op voorhand te reserveren en de dag zelf tijd te winnen, vragen we om het gewenste aantal tickets voor vrijdag 14 december 12u00 te mailen naar leopold.devaucleroy@golazo.com.

Facebook