Nieuws

Van der Poel en Cant ook de sterksten in Soudal Cyclocross Masters

21.02.2018

Mathieu Van der Poel en Sanne Cant hebben woensdagavond in Waregem de Cyclocross Masters gewonnen. In de afsluitende manche van de Soudal Classics zetten de wereldkampioene bij de vrouwen en de Europese kampioen bij de mannen hun dominantie nog een keer extra in de verf.

Lees meer

Meeusen springt over 60 centimeter, Van der Poel en Cant hebben beste balans

21.02.2018

Tom Meeusen heeft op de Cyclocross Masters in Waregem zijn favorietenrol in de Ion High Jump-competitie waargemaakt. Een sprong over 60 centimeter volstond om de zege veilig te stellen. Mathieu van der Poel en Sanne Cant waren de beste in de 'Hold your horses'-uitdaging.

Lees meer

Mathieu van der Poel verkozen tot Koning Winter

21.02.2018

De verkiezing van de nieuwe Koning Winter, de beste veldrijder van het afgelopen seizoen, is dit jaar uitgedraaid op een solo slim van de man die zowat alles won wat er te winnen viel. Met uitzondering van die ene dag begin februari, toen hij de wereldtitel aan Wout van Aert moest laten.

Lees meer

Soudal Cyclocross Masters introduceert 'Hold your Horses'

19.02.2018

Op woensdag 21 februari vindt de Soudal Cyclocross Masters plaats in Waregem. Dit jaar introduceert het event een nieuwe discipline ter gelegenheid van de afsluiter van het seizoen. De tijdrit en estafette van de voorgaande jaren worden vervangen door een nieuw concept: Hold your Horses.

Lees meer

Archief