Nieuws

Aerts: 'Zat iets te ver toen Van Aert aanzette'

23.12.2017

Toon Aerts toonde zich tevreden met tweede plaats in Sint-Niklaas, de dertiende podiumplaats al van dit seizoen. "Hopelijk kan ik er daar de komende dagen nog enkele aan toevoegen", sprak de renner van Telenet Fidea Lions.

Lees meer

Van Aert: 'Met vertrouwen drukke eindejaarsperiode ingezet'

23.12.2017

Wout Van Aert heeft zaterdag voor het eerst in zijn carrière de Soudal Classics Waaslandcross op zijn naam geschreven. "Deze zege geeft me nog wat extra vertrouwen voor de drukke eindejaarsperiode", was de wereldkampioen opgetogen.

Lees meer

Wout Van Aert pakt zesde zege van het seizoen in Waaslandcross

23.12.2017

Wout Van Aert (Crelan-Charles) heeft zaterdag de Waaslandcross gewonnen, dat is de vijfde manche van het seizoen in de Soudal Classics.

Lees meer

Brand rondt indrukwekkende solo succesvol af

23.12.2017

Geen honderdste zege voor Sanne Cant in de Soudal Classics Waaslandcross. De wereldkampioene moest in Sint-Niklaas de duimen leggen voor een indrukwekkende Lucinda Brand. Sophie De Boer werd derde.

Lees meer

Tulett wint Waaslandcross na tactisch steekspel

23.12.2017

De Soudal Classics Waaslandcross bij junioren heeft een Britse winnaar opgeleverd. Na een razendsnelle wedstrijd plaatste Ben Tulett in de slotronde zijn beslissende versnelling. Een bedrijvige Mees Hendrickx en Luke Verburg flankeerden hem op het podium.

Lees meer

Belmans wint Waaslandcross na duel tot op de meet

23.12.2017

Na een spannende strijd tot op de meet heeft Lennert Belmans de Soudal Classics Waaslandcross bij de nieuwelingen op zijn naam geschreven. De renner van IKO Enertherm-Beobank haalde het in de sprint van Ward Huybs. Yorben Lauryssen mocht als derde mee op het podium.

Lees meer

Van der Poel voorlopig nog te ziek om te crossen

22.12.2017

Mathieu Van der Poel is nog altijd niet volledig uitgeziekt en moet daarom met spijt in het hart forfait geven voor de Soudal Waaslandcross zaterdag in Sint-Niklaas.

Lees meer

Wereldkampioene Sanne Cant wil in Soudal Waaslandcross Sint-Niklaas 100e profzege boeken

21.12.2017

Het provinciaal domein De Ster is zaterdag 23 december het decor voor de Soudal Waaslandcross, de vijfde manche in de Soudal Classics. Bij de heren is het uitkijken naar een nieuw intens duel tussen Mathieu Van der Poel en Wout Van Aert. Wereldkampioene Sanne Cant jaagt in Sint-Niklaas op haar honderdste profzege.

Lees meer

Liefst geen handtassen en rugzakken op de Soudal Waaslandcross

19.12.2017

De organisatie van de Soudal Waaslandcross vraagt om geen handtassen en rugzakken mee te nemen naar het Provinciaal Domein De Ster.

Lees meer

Wereldkampioen aan de start van de Waaslandcross

13.12.2017

Wereldkampioen Wout Van Aert start zaterdag 23 december in de Waaslandcross.

Lees meer

Archief