Jeugdinitiaties

Wout Van Aert, Mathieu van der Poel, Tom Meeusen, Kevin Pauwels... zijn de grote voorbeelden van onze jongste bezoekers aan de Soudal Waaslandcross. Welk kind droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Soudal Classics op woensdag 20 december worden die dromen even waar en kunnen ze proeven van het echte werk.

Ex-profs Paul Herijgers, Roland Liboton en Erwin Vervecken begeleiden jongeren in hun eerste stappen op een veldritparcours en ze gebruiken daarbij hun rijke ervaring om hen door het mulle zand te gidsen of hen te helpen over één van de vele hindernissen op het parcours.

Wie een extra tip kan gebruiken om z'n fiets perfect op z'n schouder te leggen, kan altijd raad vragen aan één van deze ex-wereldkampioenen.

Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer is er niet nodig. De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Praktische info

  • Afspraak om 13u00 aan de kleedkamers van Atletiekclub AC Waasland. De ingang is via de parking van het recreatiepark De Ster (Lange Rekstraat, 9100 Sint-Niklaas). Daar word je opgewacht door enkele enthousiaste medewerkers.
  • De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.
  • Enkele ex-toppers maken je wegwijs.
  • Vergeet je fiets én je fietshelm niet!
  • Voorinschrijven is aanbevolen en kan tot en met 18 december.

Inschrijvingsformulier

Voorinschrijvingen zijn afgesloten. Ter plaatse inschrijven is nog mogelijk op woensdag 20 december vanaf 9u.

Facebook

Soudal Classics