Nieuws

Venturini: 'Geslaagde terugkeer naar België'

07.01.2018

Clément Venturini keerde voor het eerst dit seizoen terug naar de Vlaamse veldritwereld. Bij zijn rentree werd hij meteen tweede. Een mooie prestatie voor een occasionele veldrijder.

Lees meer

Van Kessel: 'Elke kans gegrepen om uit schaduw van de grote twee te treden'

07.01.2018

Corné van Kessel maakte zijn favorietenrol in Leuven helemaal waar. De Telenet Fidea Lion vertrok nog voor halfkoers en pakte na Hasselt zijn tweede Soudal Classic dit seizoen.

Lees meer

Van Kessel doet zijn kunstje van in Hasselt nog eens over in Leuven

07.01.2018

Corné van Kessel heeft de Soudal Classic in Leuven gewonnen. De Nederlander van Telenet Fidea Lions nam halfweg de cross afstand van Frans kampioen Venturini. Hij wint zo zijn tweede Soudal-cross van het seizoen, na die in Hasselt.

Lees meer

Dominante Sels soleert naar zege in Leuven

07.01.2018

Loes Sels heeft de Soudal Classic in Leuven gewonnen. Ze reed van start tot finish aan de leiding. Thalita de Jong en Carmen Alvarado mochten mee op het podium.

Lees meer

Bellens beste junior in Leuven

07.01.2018

Jarno Bellens heeft zich gekroond tot winnaar van de juniorencross in de Soudal Classic in Leuven. Bellens was de betere van Gerben Kuypers en Xander Geysels.

Lees meer

Coremans volgt zichzelf op in Leuven

07.01.2018

Dante Coremans (Callant-Doltcini) heeft zichzelf opgevolgd in de Soudal Classic in Leuven. De tweedejaars nieuweling was sterker dan zijn teamgenoot Arne Baers en Jelle Harteel.

Lees meer

Corné Van Kessel verwacht zondag spannende strijd in Soudal Cyclocross Leuven

05.01.2018

Een week voor de nationale kampioenschappen in het veld is het militair domein in Heverlee het strijdtoneel voor de zesde manche van de Soudal Classics. Een aantal grote kanonnen mag dan wel opteren voor een extra stage, de Soudal Cyclocross Leuven belooft een spannende krachtmeting te worden, voorspellen Erwin Vervecken en Corné Van Kessel.

Lees meer

Archief