Nieuws

Ruime samenvatting Soudal Cyclocross Masters

27.02.2017

Was jij niet één van 600.000 tv-kijkers die zondag de Sporza-samenvatting van de Soudal Cyclocross Masters gezien heeft? Bekijk dan hier de ruime samenvatting!

Lees meer

Wereldrecord voor Denuwelaere, winst voor Van Aert en De Boer

22.02.2017

De Soudal Cyclocross Masters heeft een nieuw wereldrecord opgeleverd. Jan Denuwelaere sprong in de Ion High Jump over 80 centimeter. De overwinningen in de slotmanche van de Soudal Classics gingen naar Wout Van Aert en Sophie De Boer.

Lees meer

Meeusen: 'Spielerei? Ik ga ieder jaar uitgeput naar huis'

20.02.2017

Tom Meeusen reed zondag in Oostmalle naar zijn achtste podiumplaats van het seizoen. De Antwerpenaar wil die goede vorm nog even doortrekken en woensdag 22/2 schitteren in de Soudal Cyclocross Masters in Waregem. "Wat extra spektakel maakt de cross alleen maar mooier."

Lees meer

Balanceren boven het zand in Waregem

17.02.2017

Na de estafette en de passage in de sneeuw pakt de Soudal Cyclocross Masters uit met nog een nieuwigheid! De renners met een goed evenwichtsgevoel zullen woensdagavond een streepje voor hebben op de rest...

Lees meer

Cyclocross Masters pakt uit met estafette

15.02.2017

De vijfde editie van de Soudal Cyclocross Masters in de binnenstad van Waregem pakt uit met een nieuwe discipline. De jarenlange tijdrit waarmee het evenement traditioneel op gang werd geblazen wordt dit jaar vervangen door een estafette.

Lees meer

100% kans op sneeuw in Waregem

14.02.2017

De Soudal Cyclocross Masters in Waregem heeft er een spectaculaire hindernis bij. Op woensdag 22 februari moeten de renners een stukje ploeteren door de sneeuw.

Lees meer

Archief