Nieuws

Pauwels gefrustreerd: 'Was gekomen om te winnen'

11.11.2016

De ontgoocheling droop bij Kevin Pauwels van het gezicht toen hij op de Jaarmarktcross in Niel de finish overschreed. "Ik was dan ook naar hier gekomen om te winnen", vloekte de Antwerpenaar.

Lees meer

Aerts: 'Blij dat ik een echte klassieker kan winnen'

11.11.2016

Toon Aert heeft op de Jaarmarktcross in Niel zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. Net als in Pontchâteau reed de Europees kampioen rondes lang alleen op kop. Een handelsmerk is geboren.

Lees meer

Europees kampioen Aerts heer en meester in Niel

11.11.2016

Toon Aerts heeft de Soudal Jaarmarktcross in Niel op zijn naam geschreven. De Europees kampioen rondde een lange solo succesvol af. Kevin Pauwels werd na een lange inhaalrace tweede, Corné Van Kessel legde beslag op de derde plaats.

Lees meer

Drie op een rij voor Sanne Cant

11.11.2016

Sanne Cant heeft voor het derde jaar op rij de Jaarmarktcross in Niel gewonnen. De Belgisch kampioene haalde het voor pechvogel Jolien Verschueren en de verrassend sterke Ellen Van Loy.

Lees meer

Debeir pakt na spannend duel eerste zege van het seizoen

11.11.2016

De Soudal Jaarmarktcross in Niel bij de junioren is uitgedraaid op een West-Vlaamse tweestrijd tussen twee ploegmaats. Arno Debeir trok aan het langste eind, Gerben Kuypers werd tweede. Julian Siemons won de spurt voor de derde plaats.

Lees meer

Meeussen verplettert tegenstand bij nieuwelingen

11.11.2016

Witse Meeussen heeft met grote overmacht de Soudal Jaarmarktcross in Niel bij de nieuwelingen gewonnen. De Kempenaar trok in de eerste ronde in het offensief en hield makkelijk stand. Dante Coremans en Joachim Van Looveren mochten mee op het podium.

Lees meer

Soudal Jaarmarktcross in Niel pakt uit met spectaculair spinnenweb

09.11.2016

De gemeente Niel is vrijdag gastheer voor de derde manche van de Soudal Classics. De Jaarmarktcross pakt dit jaar uit met een spectaculaire vernieuwing: het spinnenweb. Kevin Pauwels hoopt zichzelf op te volgen.

Lees meer