Nieuws

Van der Poel: 'Ik heb afgezien' (+ VIDEO)

18.02.2017

Mathieu Van der Poel heeft in de Soudal Classics in Leuven zijn indrukwekkende reeks na het WK verdergezet. De Nederlandse kampioen sprintte naar zijn zesde overwinning op rij. "Ik snak nog niet naar het einde", reageerde Van der Poel.

Lees meer

Van der Poel sprint naar de zege in Leuven (+ VIDEO)

18.02.2017

Mathieu van der Poel heeft zaterdag de Soudal Classics in Leuven gewonnen. Hij haalde het in de sprint voor Kevin Pauwels en Laurens Sweeck.

Lees meer

Katie Compton kaapt de bloemen weg voor De Boer (+ VIDEO)

18.02.2017

De erelijst van de Soudal Classics in Leuven heeft er een Amerikaanse naam bijgekregen. Katie Compton pakte haar eerste overwinning van het seizoen op Belgische bodem. Sophie De Boer won tegen Ellen Van Loy de strijd om de tweede plaats.

Lees meer

Materiaalpech houdt Jelle Camps niet van 10de seizoenszege (+ VIDEO)

18.02.2017

De zesde manche van de Soudal Classics bij de junioren is ten prooi gevallen aan Jelle Camps. De veldrijder van Acrog Balen werd in de slotronde nog opgehouden door materiaalpech, maar hield in de sprint Yentl Bekaert makkelijk achter zich. Zwitsers kampioen Loris Rouiller vervolledigde de top drie.

Lees meer

Dante Coremans pakt in Leuven uit met stuntzege

18.02.2017

Dante Coremans heeft in Leuven de zesde manche van de Soudal Classics bij de nieuwelingen gewonnen. De renner van Lares-Doltcini maakte het verschil met een aanval in de tweede ronde. Michael Bervoets en Luke Verburg mochten mee op het podium.

Lees meer

Zes op zes voor Van der Poel?

17.02.2017

De zesde en voorlaatste manche van de Soudal Classics wordt zaterdag gereden in Leuven. De voorbije wedstrijden, sinds het WK, toonde Mathieu Van der Poel zich telkens de sterkste en scoorde hij vijf op vijf. Wereldkampioen Wout Van Aert zou maar al te graag nog eens de zege willen pakken in zijn regenboogtrui, maar dan zal hij andermaal moeten afrekenen met de Nederlander.

Lees meer

Rij je eigen Soudal Cyclocross Leuven tijdens de Kidibul Cyclocross Kids!

17.02.2017

Op zaterdag 18 februari staat de Soudal Cyclocross Leuven op de veldritkalender. Met de Kidibul Cyclocross Kids wil Soudal Classics de opvolging van de volgende generaties verzekeren en kinderen laten kennismaken met veldrijden.

Lees meer

Laurens Sweeck wil in Soudal Cyclocross Leuven zijn regelmaat bevestigen

16.02.2017

Leuven is zaterdag het decor voor de zesde en voorlaatste manche van de Soudal Classics. Wereldkampioen Wout Van Aert en Mathieu Van der Poel zullen er opnieuw de degens kruisen. Laurens Sweeck mikt in eigen streek na een regelmatig seizoen op een nieuwe podiumplaats.

Lees meer

Gratis parking en shuttledienst voor publiek

16.02.2017

Wie zaterdag naar Leuven afzakt, kan gebruik maken van de publieksparking in de Industriezone Researchpark 1000-1999. Van daaruit kan je de gratis pendelbussen nemen, richting het parcours. Na afloop kan je ook weer met de pendeldienst terugkeren naar je wagen.

Lees meer

Soudal Grote Prijs Leuven met topaffiche

11.02.2017

De veldrit in Leuven zal op zaterdag 18 februari uitpakken met een topaffiche. Wereldkampioen Wout Van Aert zal er een nieuw duel aangaan met grote concurrent Mathieu Van der Poel, maar ook andere toppers als Lars Van der Haar, Kevin Pauwels, Tom Meeusen, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout en Corne Van Kessel staan aan de start.

Lees meer

Archief