Nieuws

Sweeck primus in Kapermolenpark

19.11.2016

Laurens Sweeck heeft de SOUDAL GP Hasselt op zijn naam geschreven. In het Hasseltse Kapermolenpark reed hij weg van de sterke Fransman Clement Venturini en Corné Van Kessel.

Lees meer

Winnaar Sweeck: 'Spurt niet afwachten'

19.11.2016

Laurens Sweeck toonde zich de sterkste in de Soudal GP Hasselt: "Met rappe mannen als Venturini en Van Kessel wilde ik het niet op een spurt laten aankomen." Over de sfeer op de cross is de winnaar erg te spreken: "De laatste ronde was ambiance."

Lees meer

Cant: 'Het is hier plezant in Hasselt'

19.11.2016

Sanne Cant was uiteraard enorm tevreden na haar vierde opeenvolgende overwinning in de Soudal GP Hasselt. "Het is hier plezant in Hasselt", lacht ze. "Draaien en keren in het park ligt me wel."

Lees meer

Venturini: 'Hopelijk wordt veldrijden ook zo populair in Frankrijk'

19.11.2016

De Fransman Clement Venturini kleurde mee de wedstrijd in Hasselt. Venturini nam een stevige start en was, tot kort voor het einde, mee in de running voor de overwinning. De Fransman was gecharmeerd door de sfeer tijdens de Soudal GP in Hasselt.

Lees meer

Van Kessel: 'Hasselt is een mooie parkcross'

19.11.2016

Corné Van Kessel reed zich voor de vierde keer op rij dit jaar op het podium. De renner van de Telenet Fidea Lions kleurde het begin van de wedstrijd en was achteraf tevreden dat hij in de Soudal GP Hasselt een podiumplaats behaalde.

Lees meer

Zadelbreuk nekt Christine Majerus

19.11.2016

Christine Majerus leek in de Soudal GP Hasselt op weg naar de derde plek en dus een mooie podiumplaats. Maar in de voorlaatste ronde kreeg de Luxemburgse af te rekenen met een heel vervelend euvel...

Lees meer

Sanne Cant heerst bij dames

19.11.2016

Belgisch kampioene Sanne Cant heeft voor de vierde keer op rij de Soudal Classics in Hasselt gewonnen. Cant finishte solo voor Ellen Van Loy. De derde plek ging naar de Amerikaanse Elle Anderson.

Lees meer

Europees kampioen Pidcock triomfeert in Hasselt

19.11.2016

Bij de junioren heeft Europees kampioen Thomas Pidcock de vierde wedstrijd van de Soudal Classics in Hasselt gewonnen. De Brit triomfeerde na een duel met Arne Vrachten. Sander Lemmens vervolledigde het podium.

Lees meer

Meeussen houdt Cortjens af bij de nieuwelingen

19.11.2016

Witse Meeussen heeft de vierde manche van de Soudal Classics bij de nieuwelingen op zijn naam geschreven. Hij hield na een spannend duel Ryan Cortjens achter zich in Hasselt. Dante Coremans eindigde derde.

Lees meer

Parcoursverkenning Soudal GP Hasselt (VIDEO)

18.11.2016

Drievoudig wereldkampioen Erwin Vervecken verkende vrijdag het parcours van de Soudal GP Hasselt. Het verdict: nat en modderig, maar nog perfect berijdbaar met een nieuwe lastige finale. Bekijk hier de beelden.

Lees meer

SOUDAL GP Hasselt biedt nieuwe kans voor de outsiders

16.11.2016

Drie Soudal Classics, drie verschillende winnaars. Krijgen we zaterdag in de SOUDAL GP Hasselt vier op een rij? Marlux-Napoleon Games zakt op volle sterkte naar de Limburgse hoofdstad af. "De ploeg kan niet klagen, maar we willen ook nog eens winnen", geeft Klaas Vantornout toe.

Lees meer

Rij zaterdag 19 november je eigen GP Hasselt tijdens de Kidibul Cyclocross Kids!

14.11.2016

Op zaterdag 19 november staat de twaalfde editie van de GP Hasselt op de veldritkalender. Vorig jaar heerste er een spannende tweestrijd tussen Sven Nys en Tom Meeusen. Wie zal zich dit jaar tot winnaar mogen kronen? Met de Kidibul Cyclocross Kids wil Soudal Classics de opvolging van de volgende generaties verzekeren en kinderen laten kennismaken met veldrijden.

Lees meer

Parcours Hasselt met nieuwe finale

10.11.2016

De Soudal Grote Prijs Hasselt krijgt na de afbraak van het zwembad en hernieuwing van het park een compleet nieuwe finale. Ook het eerste gedeelte krijgt een facelift.

Lees meer

Archief