Kevin Pauwels en Laurens Sweeck konden na afloop leven met hun tweede en derde plaats in Neerpelt. "Wout ging te hard", klonk het in koor.

"Ik heb er vandaag het maximum uitgehaald", aldus nummer twee Pauwels. "Ik schoot uit mijn klikpedaal bij de start en moest meteen achtervolgen. Ik moest in mijn eentje een kloof dichten en dat kostte toch aardig wat krachten. Krachten die ik op het einde te kort kwam om de aanval van Wout te beantwoorden. Maar ik kan zeker leven met de tweede plaats. Ik blik tevreden terug op het tweeluik Las Vegas-Neerpelt."

Opvallend: ook de latere nummer drie Laurens Sweeck vocht bij de start met zijn klikpedaal. "Ik denk dat ik als vijftiende het veld indook. Opschuiven was moeilijk maar tegen het einde van de derde ronde raakte ik toch voorin. Bij het ingaan van de vijfde ronde zat ik op kop met ploegmaat (en broer, red.) Diether in het wiel. Hij liet het gat vallen en ik kon een een voorsprong nemen. Even later kreeg ik het gezelschap van Kevin en Wout en toen die laatste ging moest ik passen. Dit is een mooie derde plaats."