Nieuws

Pauwels en Sweeck blij met podiumplaatsen

26.09.2015

Kevin Pauwels en Laurens Sweeck konden na afloop leven met hun tweede en derde plaats in Neerpelt. "Wout ging te hard", klonk het in koor.

Lees meer

Van Aert: 'Gewerkt aan mijn techniek'

26.09.2015

"Ik heb geduldig afgewacht en op het juiste moment mijn versnelling geplaatst", vertelde een gelukkige Wout Van Aert na zijn zege in de Soudal GP Neerpelt. De renner van Vastgoedservice-Golden Palace soleerde naar de zege.

Lees meer

Van Aert rijdt iedereen uit het wiel in Neerpelt

26.09.2015

Wout Van Aert heeft de Soudal GP in Neerpelt gewonnen. Hij haalde het afgescheiden voor Kevin Pauwels en Laurens Sweeck.

Lees meer

Van Paassen wint, pech voor Cant

26.09.2015

Bij de vrouwen in de Soudal GP Neerpelt ging de zege naar Sanne van Paassen. De Nederlandse won solo voor Ellen Van Loy en Maud Kaptheijns. Sanne Cant reed aan de leiding, maar moest opgeven door kettingproblemen.

Lees meer

Jaspers grijpt bloemen bij junioren

26.09.2015

Bij de junioren gingen de bloemen naar Jappe Jaspers. De renner van Enertherm-BKCP haalde het solo na een spannend gevecht met Thijs Wolsink (Lares-Doltcini). Toon Vandebosch, ploegmaat van Jaspers, werd derde.

Lees meer

Kuypers juicht bij nieuwelingen

26.09.2015

Gerben Kuypers heeft de Soudal GP Neerpelt bij de nieuwelingen gewonnen. De renner van Lares-Doltcini haalde het voor Niels Vandeputte (Enertherm-BKCP) en Bart Hazekamp (Westland Wil Vooruit).

Lees meer

Eerste clash op Belgische bodem

23.09.2015

De opener van de Soudal Classics staat ook dit seizoen weer symbool voor de eerste krachtmeting op Belgisch grondgebied. Als zaterdag in Neerpelt de lichten op groen springen, gaat het veldritseizoen écht van start.

Lees meer

Archief